facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cc Nova Eke

Adres: Steenweg 92, 9810 Eke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3293828262
Stad: Eke
Route: Steenweg 92
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: Cc Nova Nazareth programma, Cc Nazareth, Popallure, CC Nova Wetteren, Hullep Nazareth, Evenementen Nazareth, Uit in Nazareth, Toneel Nazareth
Recensies
Gezellig en niet te grote zaal. Lekkere stoelen en goed zicht op het podium.
Eerst dit: ik kwam toe met de fiets. Blijkbaar houden ze bij Nova niet van fietsers: je wordt verbannen naar het verste hoekje achter het gebouw, waar slechte rekken staan waar je je fiets niet aan kan vastleggen. Daarenboven stonden de auto's zo dicht tegen de rekken geparkeerd dat je er amper aan kon. Slechte start dus. Het onthaal is meteen de foyer. Da's handig en ook niet: na de voorstelling moet je je een weg banen tussen het publiek dat nog iets drinkt. De zaal zelf is een klassieke tribune, met op de meeste plaatsen een goed zicht op het podium. Maar de zitjes zijn zeker niet ruim bemeten; je zit bijna op elkaars schoot. De akoestiek leek ok, maar bij een toneelvoorstelling met 2 acteurs is dat niet zo goed te beoordelen. Conclusie: 't is een cultureel centrum van de klassieke soort, maar helemaal niets bijzonders.
Zalige initiatief van een groep gepassioneerde mensen die van cultuur brengen naar Nazareth hun missie gemaakt hebben!
Wijs he, zo'n aangename zaal bij ons in de buurt. Een organisatie die de boel super draaiende houdt. Ja, het is geen geoliede machine. Het zijn fijne vriendelijke mensen die helpen en plezier hebben om dat te doen. Je voelt veel warmte. Voel je dat bij een machine dan gaat die misschien binnenkort kapot. Bij mensen is dat schoon. Ik had na de voorstelling van Lieven Scheire meteen zin om opnieuw tickets voor iets te bestellen. Ik zweer het je, dat lag niet enkel aan hem en zijn interessante voorstelling over AI.
Super mooie zaal voor voorstellingen.
Knappe zaal waar concerten, toneelstukken...doorgaan. Bovenverdieping met lift en trappen. Mogelijkheid om te zitten maar tribune kan ook ingeschoven worden om een grote zaal te creëren. Eerder kleine bar vooraan. Jammer dat je als toeschouwer niet echt kan buiten zitten/staan.
Liever genummerde plaatsen zo kunnen 1/3 van de stoelen niet voorbehouden worden met kleren voor familie vrienden en kennissen die dan 5 minuten voor het begin binnen komen terwijl je als gezelschap van 3 mensen ruim op tijd verspreid moet gaan zitten.
Prachtige zaal voor een evenement.
Een leuke spelletjesnamiddag Vlaamse kermis met de school van ons kleindochter beleefd .
Cultureel centrum Eke met leuke optredens. Zit - en staanplaatsen. De zitplaatsen zijn niet genummerd. De foyer is nogal klein en zeer druk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid