facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CC De Plomblom

CC De Plomblom
Adres: Graanmarkt 12, 9400 Ninove
Telefoonnummer: 054 34 10 01
Stad: Ninove
Route: Graanmarkt 12
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: de plomblom programma, get ready plomblom, plomblom zaalplan, programma plomblom 2017, plomblom urbanus, plomblom film, plomblom openingsuren, cc geraardsbergen
Recensies
Dez Mona. Zeer aangename performance. Je kan de heren, met Gregory Frateur voorop, niet echt in een vakje plaatsen. Ik bleef anderhalf uur aandachtig en werd steeds verrast bij elk nummer. Verre van mainstream en daarom wellicht ietwat ondergewaardeerd, en dat is wel een beetje jammer maar dan ook weer niet erg voor de liefhebber. Knap.
Spijtig dat ik nog geen antwoord gekregen heb,ze zijn nog gesloten ,vakantie. Ik vind dat er toch een telefoonnummer bereikbaar moet zijn,voor de mensen dat willen reserveren!!!!!
Zeer proper en ruime cultuurzaal en cafetaria. Enige bemerking als rolstoelgebruiker zouden vanzelf opengaande deuren of deuren die open blijven een serieuze verbetering zijn voor de toegankelijkheid aan de ingang.
Kleine maar zeer leuke zaal om een show van een bepaalde artiest te bekijken. Waar je ook zit, je hebt een heel goed zicht naar het podium. Enkel zou er wel wat meer beenruimte tussen de rijen mogen zijn.
Mooie zaal . Regelmatig toffe optredens . Goede organisatie .
Mooi cultureel centrum met een heel gevarieerd aanbod van activiteiten en mogelijkheid om iets te drinken voor of na de voorstelling. Voor regelmatige bezoekers is de vriendenpas interessant. Minpuntje vind ik persoonlijk, is dat de zetels te dicht op elkaar staan. De beenruimte is niet aangepast aan de lengte van mensen uit deze eeuw. Daarom geen 5 sterren.
Voor een unieke klank ...en sfeer, top locatie om een concertje mee te pikken #Ninove #Concertzaal #Oostvlaanderen #Zaal #Amarillystemmerman
Perfecte locatie in het centrum van Ninove. Na 19.00h gratis parkeren tot nagenoeg aan de ingang van de Plomblom . De zaal zelf is aan te passen aan het evenement dat er plaatsvind.
Prachtig sound! Perfect optreden van Soulsister! Heerlijk om ze nog eens kunnen te zien. De interactie met de mensen was subliem!
Mooie zaal en lekker warm als er een optreden was van onze King Urbanus, zal er zeker nog eens gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid