facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cc Carnaval

Cc Carnaval

Info

Cc CarnavaL ; Uitgebreide verkleedkostuums, verhuur&verkoop. Alle toebehoren! Halloween, sint, kerst- en pasen zeker niet te vergeten!



"Feestwinkel met duizenden kledij in verhuur en verkoop, voor elk themafeest of themakledij tal van accessoires! de moeite van langs te komen en ons assortiment te ontdekken!P.S.bij ons langskomen is een feest-op-voorhand. Nog voordat je naar het verkleedfeest gaat, kan je bij ons een hele hoop verkennen, passen, giechelen en gieren. Je maakt van je bezoek een heuse belevenis. Voor de feest- en Verkleedfanaat van verderaf kun je hier ook terecht op onze webshop en alles netjes thuis laten bezorgen."
Adres: tereken 123, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +32 (0)3 778 19 03
Stad: Sint-Niklaas
Route: tereken 123
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30
Woensdag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Carnavalwinkel Hulst, Carnavalwinkel Aalst, Carnavalwinkel Lokeren, Carnavalwinkel West-Vlaanderen, Carnavalwinkel, Carnavalwinkel Belsele, Carnavalwinkel Brugge, Carnavalwinkel Antwerpen
Recensies
Maar wat voor top personeel werkt daar zeg. Heel vriendelijk, echt een hulp bij het kiezen van de juiste outfit.
Een ruime keuze en vriendelijk heel tevreden mooi kleed voor een top avond
Toffe winkel, met super veel keuze en super vriendelijk personeel
Ik ben hier een aantal weken geleden voor een feestje gaan kijken naar een paar attributen en ben met een hele outfit buiten gegaan. De man die ons boven hielp was zeer behulpzaam voor mij en nog een andere dame die dingen zocht. We hadden een zeer fijne avond mede dankzij de outfit!
Heel vriendelijke mensen die met je meedenken over de ideale outfit.
Vriendelijke eigenaar, zeer behulpzaam
Groot aanbod aan verkleedkledij en toebehoren, huren of kopen. Vriendelijke en hulpvaardige bediening. Geen bancontact, wel met bankapp-QRcode betaling mogelijk. Makkelijk parkeren.
Zij hebben geen bancontact. Vraag je of Payconiq gaat, zeggen ze ja. Tot je moet betalen, want dan gaat het niet want de GSM werkt niet, of zoiets??? En dan nog iets over de kosten van BC of Payconiq, sorry maar payconiqq 0,06 cent per transactie in de winkel??? Is dit dan zo duur??? W>ie heeft er tegenwoordig nog zoveel cash geld bij??? Mevrouw beneden echt niet vriendelijk, meneer boven super!
Vriendelijk personeel en ruime keuze
Bijna altijd vinden we onze outfits voor Halloween aan een super schappelijke prijs. Wij komen met plezier steeds terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid