facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cave Du Val Chaineux

Cave Du Val Chaineux

Info

Cave Du Val Chaineux

Geschiedenis

Plus qu’un magasin,un espace conseil !
Vente de vins fins
Quel que soit votre budget, nous vous proposons un vaste choix de:
Coffrets cadeaux ( vin et alcool)
Paniers garnis (vin, alcool, épicerie fine)
Grand choix de Whisky (75 Variétés différents)
Toute nouvelle gamme de Rhum de Martinique, Marie-Galante, Guadeloupe,
Venezuella, Cuba, Madagascar...



"Plus qu’un magasin, un espace conseil !Vente de vins fins et de spiritueux"
Adres: Rue Slar 118, 4801 Stembert, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 087341565
Stad: Stembert
Route: Rue Slar 118
Postcode: 4801



op zoek naar gerelateerd: Corman Collins
Recensies
Ontdekken ! En herontdekken... Vraag Vincent om advies over rum en nog veel meer
Ik ben altijd zeer goed ontvangen en geadviseerd tijdens mijn aankopen. Deze keer heb ik spijt van een probleem met de verpakking van het cadeau dat ik wilde maken. De door de verkoopster aanbevolen doos was inderdaad beschadigd en in plaats van deze te vervangen, legde ze gewoon een groot stuk kleverig papier vol vouwen op de rand van de doos... Ik schaam me om dit aan te bieden. Zelfs voor het imago van het bedrijf is dit niet vleiend.
Klein hoekje van het paradijs, wijnen, rum en andere alcoholen ten koste van alles! De verkopers en eigenaren zijn geweldig en geven goed advies! Perfect voor het vinden van een gastronomisch geschenk!
Ruime keuze aan wijnen en gedistilleerde dranken, beschikbaarheid van handelaars, praktische informatie eten en wijnarrangement, goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom een ​​zeer goede wijnhandel in de omgeving van Verviers.
Onberispelijke service en kwaliteitsproducten. Deze combinatie maakt het lastig om met lege handen de winkel uit te lopen.
Zeer mooie plek, welkom bovenaan mooi geschenkpakket. Ik weet waar ik mijn eindejaarscadeaus ga halen
Ik hield van! Zeer gepassioneerde en boeiende eigenaar van zeer goed advies, prachtige "flessen", ruime keuze aan wijnen en uitzonderlijke jaargangen Personeel attent en zeer behulpzaam. Prachtig etablissement, met een grote selectie rum, whisky, gin ...... Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek!
Zeer goede service vriendelijk personeel en goed advies
Hallo, ik vertrouwde je voor een relatiegeschenk en de persoon was heel blij met je keuze ... BEDANKT! NG SIMON SA - NISSAN-dealer in PEPINSTER - WEGNEZ.
Uitzonderlijke behulpzaamheid. Hij nam de tijd om me de verschillende aspecten van de meest geschikte wijnen voor mijn menu en mijn smaak uit te leggen. Om me eindelijk een goedkopere wijn te verkopen dan degene die ik oorspronkelijk had gekozen. De verschillende wijnen waren echt heel goed. Dankzij hen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid