facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cauchie/Stéphane

Adres: Rue de l'Eglise 5/B , Leuze-en-hainaut 7904, BE
Telefoonnummer: 069 66 28 87
Stad: Leuze-en-hainaut
Route: Rue de l'Eglise 5/B
Postcode: 7904


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leuze-en-Hainaut, Musée Communal Automobile Leuze-en-Hainaut, Musée Communal Automobile 3 km Geweldig mooie collectie, en dan zijn ze nog niet allemaal tentoon gesteld wat eigenl...
Recensies
Behulpzaam personeel, vooral op technisch gebied
Heel leuk en professioneel team!
Beschamend telefonisch contact en totaal niet commercieel als we gewend zijn via hen langs te gaan voor sanitair werk en ketel onderhoud! Een klant minder, ik ga naar een behulpzamer bedrijf!
Zelfs op zaterdagochtend lost een medewerker van de firma uw verwarmingsprobleem op, bovendien met kleine tips en heel praktische informatie. Wat goed is voor de portemonnee.
Neerbuigende beheerder, kan het helemaal niet schelen om een ​​gezin van 7 met een defecte verwarming achter te laten wanneer de installatie door hem wordt uitgevoerd. Na aanschaf van twee pelletkachels en een complete cv-installatie in dit etablissement slechte service door een parvenu-beleid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid