facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cattery Nubi's Paradise

Cattery Nubi's Paradise

Info

Cattery Nubi's Paradise is een kleine hobby cattery gelegen in Neeroeteren (Maaseik, België). Wij zijn geregistreerd onder het nummer HK20706366.



"Kattentrimsalon Nubi's Beauty ParadiseTrimsalon exclusief voor katten te NeeroeterenIk ben Lieve Stienaers, een dierenvriend in hart en nieren.Sinds juni 2020 ben ik een gediplomeerde kattentrimster.- Nagels knippen?- Heeft je kat klitten?- Heb je veel losse haren in huis?- Kan je pluizenbol zijn vachtje niet meer zelf onderhouden?- Of wil je hem gewoon eens lekker laten verwennen?Dan ben je bij Nubi’s Beauty Paradise aan het juiste adres!Samen kijken we naar de noden van jou en jouw kat en bespreken we een vachtbehandeling op maat.Bovendien is het knippen van nagels en reinigen van de oogjes en oren steeds bij elke behandeling inbegrepen."
Adres:
Stad: Neeroeteren


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rooterweg 23 Neeroeteren, Lieve Stienaers, Opleiding kattentrimmen Limburg
Recensies
Lieve is heel zacht, geduldig en fantastisch goed met katten. Wegens de grote afstand, een thuis trimbeurt aangevraagd dat was in enkele minuten vastgelegd. Na 3 weken ruik je de lekkere verneveling nog in de vacht van onze poes. HEERLIJK. Ik ben alvast fan!
De eerste keer met Luke naar het salon geweest. Lieve was heel lief voor Luke en hij liet het knippen van de nageltjes en het uitkammen klitten goed doen. Hij kreeg een snack en trappelkussentje. Ook ik voelde me direct comfortabel bij Lieve. Hier kom ik zeker terug de volgende keer.
Veel aandacht voor de dieren en ze neemt alle tijd voor de verzorging. En we mogen bij onze poes blijven tijdens de behandeling wat heel fijn was. Echt een aanrader!
Onze kat voelde zich heel op zijn gemak bij Lieve. Ze nam haar tijd om alles heel secuur te doen en was heel begaan met onze kat. We zijn haar heel dankbaar voor de goede zorgen!
Sinds enkele maanden kom ik met mijn Noorse Boskat bij Lieve. Ze is super aardig en zeer lief naar onze Bojan toe. Hij geniet echt van de aandacht en de zalige grooming beurt die Lieve geeft. Ze is voorzichtig op delicate plaatsen.... Ze heeft geduld kortom zachtaardig voor onze oude kerel. Achteraf is Bojan lekker zacht om te strelen en ruikt super lekker, en dit nog de dagen erna.... Kortom Lieve Stienaers..... Je bent top en ben blij dat je bij ons in de buurt woont zodat onze katjes tiptop erbij lopen. Je doet een prachtige job. Doe zo verder.... . Groetjes Vimala x
Zeer tevreden. We gaan zeker terug met onze poes! Ze was erg op haar gemak!!
Super gedaan...voor de eerste keer een geschoren kat zonder verdoving...poes blij...baasje blij
Super lieve dame met een groot hart voor dieren, in het bijzonder katten. Mijn mannetje is telkens weer om door een ringetje te halen
Alles prima verlopen. De aandacht en zorg ligt 200% bij je kat. Tussendoor krijg je er de leuke babbel gratis bij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid