facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cattery Nara

Cattery Nara

Info

Brits Korthaar
Brits Korthaar kittens



"Cattery Nara is genoemd naar onze eerste Brits korthaar.We hebben op 18 oktober 2019 het erkenningscertificaat ontvangen met HK nummer HK20306476.Nara werd getest en ook alle vaccinaties werden toegediend.Getest op:Bloedgroep: BFIV/FeLVPKDHCMOndertussen is Aira Brits korthaar en Kaïra onze Brits langhaar er ook bijgekomen.Aira werd ook getest op:Bloedgroep: BFIV/FeLVPKDHCMVoor Kaïra is het nog even wachten op alles, omdat zij nog niet kan getest worden, daarvoor moet zij sowieso de leeftijd van 1 jaat gepasseerd zijn.Daarbij streven wij naar kerngezonden katten en kitten.Bekijk zeker eens onze Facebookpagina: Cattery Nara."
Adres: Klinkaartstraat 6, 8470 Gistel
Telefoonnummer: +32498779799
Stad: Gistel
Route: Klinkaartstraat 6
Postcode: 8470


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gigi’s beauty salon Gigi’s beauty salon 605 meter Verjaardags arrangement hier gepland voor mijn vriendin. Zij was herboren als ze teru...
Recensies
Als je een cattery zoekt waar je kitten opgroeit in een huiselijke sfeer, dan ben je bij Cattery Nara aan het juiste adres! Niet alleen dit, maar ook top communicatie en een ongelooflijke zorg voor al hun katten & kittens.
Ons eerste britje en bij cattery Nara uitgekomen, zeer tevreden, correcte en eerlijke informatie. Komen afspraken stipt na. Zeer vriendelijke mensen daar. De kittens worden met veel liefde grootgebracht in een huiselijke en veilige omgeving. Staan je altijd met raad en daad bij ook naderhand. Zeker een aanrader Cattery Nara. Ronny en Gaby.
Zeer correct! Een hart voor dieren, een paleisje voor de katjes. Kortom, TOP!!
Wij waren derde op de wachtlijst en wanneer de kittens geboren waren lieten ze ineens niks meer van hen weten, al onze berichten werden gelezen en genegeerd. Maar wel constant foto's posten op sociale media. Heel jammer.
Zeer fijn om mee samen te werken. Alles tot in de puntjes correct uitgewerkt. En vooral niet te vergeten, zo’n groot voor de zorg van hun kittens.
Super tevreden! Heel vriendelijk en heel duidelijke communicatie, alles word tot in de puntjes uitgelegd. Hele lieve en sociale kittens. Ook alles kunnen meevolgen via hun fb pagina van de geboorte tot ze bij ons waren, de max!!
Wij zijn super tevreden! Wij hebben een kitten dit jaar aangekocht, alles is zeer correct verlopen. De kittens worden in huiselijke kring opgegroeid tot ze het nest mogen verlaten. Hele goede Cattery die ik zeker aan iedereen aanraad.
Obi is nu 2 maanden bij ons en hij is zeer lief en aanhankelijk. Hij was vanaf de eerste dag proper je zag ook meteen dat hij in huiselijke kring opgevoed werd door zijn vriendelijke baasjes. Als wij nog een Britje zouden nemen zouden wij zeker terug bij deze cattery informeren of ze kittens hebben.
De poesjes krijgen in Cattery Nara een schitterende start én thuis. Ze worden heel erg in de watten gelegd, en omringd met de beste zorgen en speeltjes. Zelf werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de groei en vooruitgang van onze Anette, zowel per mail als met foto's. We waren altijd welkom om Anette te bezoeken en foto's te nemen. Onze poes had dan ook de beste start en dat zie je nu nog: het is een sociale naar andere katten toe en zelfverzekerde poes. Alle dank aan de heren van Cattery Nara!
Heel teleurstellend. Zogezegd eerste op wachtlijst daarna niets meer gehoord. Ook geen enkele reactie op meerdere e-mails.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid