facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cattery EliTsar scottish fold, straight lang-en-korthaar, brits

Cattery EliTsar scottish fold, straight lang-en-korthaar, brits

Info

Ik ben een hond-kat-liefhebber. Alle mijn dieren leven mee met liefde en zorg. Af en toe krijgen we kittens omdat we het leuk en schattig vinden.

Adres: Cyriel Tangheplein, 14, 8870 Izegem
Stad: Izegem
Route: Cyriel Tangheplein, 14
Postcode: 8870


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VZW Zoobli VZW Zoobli 165 meter Deze Facebookpagina zal ingezet worden als blog, ter sensibilisatie van dierenwelzijn...
Cattery Purr-Fect British Cattery Purr-Fect British 591 meter Britse Korthaar cattery in Izegem, kleinschalig maar professioneel.
Recensies
Een dierenarts waar mijn hond zijn staart begint te wiebelen bij het aanzicht van de praktijk, die zit te janken tot hij binnen mag. Kortom iemand waar zowel baasje als huisdier volledig op het gemak worden gesteld, geen vragen teveel zijn en steeds met de beste opties geholpen worden. Topper!
Heel tevreden met het onderzoek van onze al oudere kat. Liet haar gewillig doen terwijl dit nochtans niet van haar gewoonte is. Dierenarts Ines Verborgh nam voldoende tijd om niets over het hoofd te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende redenen waarom een kat vermagerd. Dankjewel.
Altijd super goed en met veel liefde voor de dieren geholpen! Ook voor noodgevallen bv wonde aan poot kon ik er heel snel terecht. Merci Ines!
Ik heb een Berner sennen met heel wat gezondheidsklachten. Ines Verborgh stond steeds voor ons klaar met de nodige zorgen. Mijn hond is ook zeer angstig. Ines heeft zeer veel geduld met hem. Ik kan alleen maar positief zijn. Merci, Ines, voor al jouw goede zorgen voor Baloe.
Wij kunnen ons geen betere dierenarts voorstellen voor onze viervoeter. Ines staat telkens opnieuw klaar met de glimlach en ze stelt onze Beau altijd op haar gemak.
Heel content van Ines. staat je altijd met raad en daad bij. Neemt de tijd om met de diertjes bezig te zijn.
Heel goede dierenarts! Altijd begaan met de dieren. Zeer vlotte consultatie ook Zeker een aanrader!
Altijd bereikbaar. Eerlijk en duidelijk advies. Dierenarts met een hart voor dieren!
Normaal zijn we klant bij dierenarts Goegebeur, maar tijdens een wachtdienst hier uitstekend geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid