facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cathy Tourlouse - Dierenartsenpraktijk Iscavets

Cathy Tourlouse - Dierenartsenpraktijk Iscavets

Info

Dierenartsenpraktijk Iscavets

Geschiedenis

Iscavets
Een praktijk met een hart
Voor een lang en gezond leven voor uw huisdier!
Iscavets is een gezelschapsdierenartsenpraktijk in Overijse met dierenarts Cathy Tourlouse, Myriam Logeot en Dieter Everaert.

Adres: Terhulpensesteenweg 246, 3090 Overijse
Telefoonnummer: +3226882961
Stad: Overijse
Route: Terhulpensesteenweg 246
Postcode: 3090


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fluffy Buddies Fluffy Buddies 2 km Toiletteuse
Kinepraktijk Keuleneer Kinepraktijk Keuleneer 2 km De beste kine praktijk in de druivenstreek. Elke zorgverstrekker heeft zijn eigen spe...
Bodyvibes Bodyvibes 2 km Bodyvibes is een afslanktingsinstituut dat u begeleidt naar uw ideaal gewicht d.m.v. ...
Ogen-Blik Ogen-Blik 2 km Dit platform verschaft je meer informatie over het oog: van bouw en werking over een ...
Accredited E-learnings Belgium Accredited E-learnings Belgium 3 km Continuous Medical Education (CME): - NL: Een pagina om het vergaren van accreditatie...
Vet Center Vet Center 3 km Dames die hun vak kennen. Al 11 jaar onze vertrouwde dierenarts die dag en nacht klaa...
DAP Keymeulen DAP Keymeulen 3 km Steeds veel tijd en goede raad
Praktijk Tian Praktijk Tian 5 km Acupunctuur - Kinesitherapie
Recensies
Super lieve dierenartsen die zacht zijn en die bij onze hond gaan zitten om hem na te kijken. Ze zijn ook voorzichtig, nemen op tijd bloed voor de zekerheid en zijn bereikbaar bij urgenties. Onze hond at ooit rattenvergif op een avond en we mochten meteen langsgaan bij Cathy, ze behandelde hem meteen en hij heeft er niets aan overgehouden. Wij vertrokken naar het buitenland en dierenarts Femke schreef een verslag in het Engels om ter plaatse terecht te kunnen. Echt top!
Een dierenartsenteam met een echt hart voor dieren. Onze katten zijn niet de gemakkelijkste om mee te nemen naar hun controles en ze doen er alles aan om het zo rustig mogelijk te laten verlopen met zo weinig mogelijk stress voor onze beestjes. Bovendien gaan ze altijd op zoek naar de juiste diagnose en behandeling zonder de eigenaar onnodig op kosten te jagen.
Vriendelijke en behulpzame dierenarts. Neemt haar tijd om een diagnose te stellen. Als mijn dierenarts stopt weet ik waarheen in de druivenstreek.
Fantastische, eerlijke, behulpzame, menselijke, vriendelijke, dierenartsenpraktijk. Altijd bereid om te helpen. Echte dierenliefhebbers. Je kun geen betere dierenartsenpraktijk vinden voor je dier! Proficat Isavets en bedankt voor jullie dagelijkse inzet om onze schatjes zo te verzorgen met zoveel liefde!
Altijd warm onthaal en belangrijkste voor dieren
Jarenlange goede verzorging / opvolging tot op het einde .. Tijdens de Brabantse Pijl, wanneer de praktijk gesloten was, met spoed afgekomen van Leuven naar Overijse. Dikke merci Femke !
Super team! Doen er alles aan om, je dier te helpen!
Professioneel en echt begaan met het welzijn van mijn hond. Bovendien bellen ze terug als ze zeggen dat ze zullen bellen. Een aanrader.
Fantastische en vriendelijke dierenartsen die met hart en ziel je huisdier verzorgen, en goede uitleg geven aan de baasjes. Toppraktijk.
Duidelijke informatie gekregen, goede opvolging van mijn huisdier, én in een gezellig kader. Absoluut geen kale- medische praktijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid