facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering Ma Kwizien

Catering Ma Kwizien

Info

Wij verzorgen het totaalconcept van uw huwelijksfeest, babyborrel, receptie, barbecue,...

Geschiedenis

Ma Kwizien is al 15 jaar actief als traiteur en cateraar. Met onze ruime ervaring in verschillende feesten zoals bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, babyborrels, recepties, tuinfeesten of diners bij u thuis bieden wij dus voor ieder wat wils. Alle feesten worden besproken en uitgewerkt op maat van de klant.
Heeft u binnenkort iets te vieren, en wilt u daar een lekker hapje bij eten, dan kunt u ons steeds contacteren voor vrijblijvende informatie.

Maarten Mattelin

Adres: Tenhovestraat 9a, 8700 Tielt
Telefoonnummer: 0497462407
Stad: Tielt
Route: Tenhovestraat 9a
Postcode: 8700



op zoek naar gerelateerd: Ma Kwizien Facebook, Ma Kwizien kasteel, Traiteur Tielt, Koud buffet Tielt, Ma Kwizien bbq, Traiteur Meulebeke, Traiteur Izegem, Traiteur aan huis West-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Delbaere Slagerij Delbaere 2 km Heel goed vriendelijk en beleefd en vlug bediend
Liberty White Liberty White 2 km Liberty White is a division of Audioviolence Productions
Puur Kip Puur Kip 2 km Zeer vriendelijke bediening, zeker een aanrader #jumjum
Recensies
Gisteren een personeelsfeest mogen bijwonen met de heerlijke gerechten van Ma Kwizien. Opnieuw dik in orde. Ook aan de bediening een dikke merci. Mensen die hun werk met volle overtuiging graag doen en hier en daar al eens een leutig grapje maken. Merci voor de topservice.
Ik zou iedereen die trouwt of een ander feest geeft kunnen aanraden in zee te gaan met Ma Kwizien. Top service, lekker eten, en heel competitief qua prijs. Prijs/Kwaliteit de top!
Ma Kwizien verzorgde ons trouwfeest en alles was gewoonweg perfect. Van de heerlijke hapjes en eten tot de top bediening. Bedankt voor alles, iedereen strooide met complimentjes over het eten. Echt super!
Catering van topkwaliteit op groot event +1500 personen
Super lekker en top traiteur met top personeel. Al mijn wensen waren naar wens vervuld. Zonder probleem
14/09/2019 mogen genieten tijdens ons huwelijksfeest van de lekkere, gerechten van Ma Kwizien. Het was gewoon af, ook de gasten waren vol lof over het lekkere eten. Een aanrader voor ieder feest!
Ma Kwizien heeft van ons trouwfeest een topavond gemaakt. Zeer lekker eten en uitstekende service. Maître Antoine en zijn crew heeft iedereen in de watten gelegd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid