facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catering-Express BVBA

Catering-Express BVBA

Info

Heerlijke (meeneem) maaltijden aan een eerlijke prijs!
Catering aan huis alsook in eigen feestzaal.
Ontbijt, koffie of thee met zoetigheden.



"Wij zijn een catering bedrijf met een uitgebreid gamma aan mogelijkheden. Zowel op locatie als in ons feestzaaltje 40Pers.Ook zijn jullie welkom in onze Bistro met heerlijke gerechten aan een eerlijke prijs. Gezelligheid en lekker eten staan voorop. Wij nemen slechts 1 reservatie per tafel per shift. U kan en mag dus gerust nakeuvelen."
Adres: Halveweg 27, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 0468167974
Stad: Zonhoven
Route: Halveweg 27
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Zonhoven, Bistro Halverwege, Zaal Halverwege Zonhoven, Pastabuffet Zonhoven, Traiteurs in Zonhoven, Afhaalgerechten Zonhoven, Bistro Zonhoven, BBQ aan huis Beringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sd-light&sound design Sd-light&sound design 2 km licht & geluid voor al uw evenementen ! Begonnen als een Hobby die ondertussen uitgeg...
NVP Event Support NVP Event Support 2 km Volledige support van events zoals festivals, beurzen, enz... en dit wereldwijd.
Recensies
Heel vriendelijke bediening. Alles vers, mooi gepresenteerd. Lekkere olijfjes ontvangen tijdens de aperitief. Gezellig warm ingericht zaakje. Scampi's waren heerlijk! Wij gaan zeker nog eens terug!
Zeer lekker geeten Top bediening . Een echt aanrader
Heel lekker gegeten en super vriendelijke bediening. Wij raden het alvast aan!
Al voor de tweede maal zoooo lekker gegeten .iets minder nu door de Corona maatregel moeten ze deuren open zetten.en worden we wel wat lastiggevallen door de muggen savonds Voor de rest is het top en zeker de mosselen .. geen enkel lege schelp .
Heel lekker gegeten. Zeker een aanrader.
ALLES vers gemaakt. Van voorgerecht tot dessert. Veel specialiteiten met de BBQ gemaakt.
Super lekker gegeten! Entrecote die smelt als boter in je mond, zalm die perfect gebakken is.... een moeulleux waar de chocolade stroomt zoals de lava uit een vulkaan....kortom, top!!!!
Gewoonweg, Formidabel! Op Secretaressedag mochten we 20 personen ontvangen voor een zalige workshop. Voordat deze van start ging konden de dames en heren genieten van een overheerlijk ontbijt van Catering-Express. De regeling op voorhand ging super vlot en het fijne is dat Inge en Koenraad samen met jou zoeken naar een uitstekende keuze om de ontbijters echt te laten genieten. Ook op de dag zelf stonden zij paraat om alles klaar te zetten en voor te bereiden. Zelfs bleef Inge wat langer om te kijken of alles vlotjes kon verlopen. Super service, super lekker. Dank je wel Inge en Koenraad om deze dag waar te maken en ook onze klanten super blij te maken. PS: Planeet aarde zal ook zeer dankbaar zijn dat er zo een vriendelijke mensen rond lopen en wij natuurlijk ook! Lieve groetjes Team Blue Sage
Zeer lekker gegeten. Gekozen voor de steak en die was perfect gebakken, superlekker samen met de versgemaakte champignonsaus en frietjes. Bediening was zeer vriendelijk en behulpzaam maar gewoonweg te ongestructureerd. We waren al 20 minuten aanwezig in de zaak voor we een menukaart kregen, voor de rest was het ook te lang wachten op alles. 3u voor een hoofdgerecht en dessert duurde echt te lang. Het lekkere eten maakte wel alles goed.
Superlekker gegeten en heel vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid