facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Catalonia Brussels

Catalonia Brussels
Gemoedelijke kamers, sommige met terras, in een informeel hotel met een tapasbar en een fitnessruimte.
Adres: Hoge-Bruggelaan 2, 1060 Sint-Gillis, België
Telefoonnummer: 02 340 34 00
Staat: Brussel
Stad: Sint-Gillis
Route: Hoge-Bruggelaan
Huisnummer: 2
Postcode: 1060


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Prima hotel op een goede locatie. Goed te bereiken met de tram en ze hebben een grage voor hotel gasten. Hotel ziet er keurig en verzorg uit.nnKamer was op zich prima, maar bloedheet. En ramen konden alleen op een vreemde en onhandige wijze open, waardoor het raam de doorgang blokkeerde.nnHet personeel is bijzonder vriendelijk en het ontbijt super. Zelden zo n uitgebreid buffet meegemaakt.nnSt gilles is een aanrader. En je loopt zo naar het centrum.
Hotel ligt in een rustige en mooie wijk toen wij verbleven was de Brugmanlaan afgesloten en in een typische Spaanse stijl. We voelden ons precies in Catalonië vriendelijk Spaans personeel, lekker ontbijt en prima kamer vrij warm. In de buurt vindt men veel leuke cafés en brasseries/restaurants.
Prima hotel, prijs kwaliteit in orde. Rustige locatie. Genoeg restaurants in de buurt. Bedden prima, alle voorzieningen aanwezig. Parkeergarage was vol dus moest de auto een eindje verderop, maar ja, hotel midden in een grote stad, dus dat is wel te verwachten. Personeel is zeer correct. Het ontbijt is ook prima, niet het uitgebreide feest dat je bij een Van der Valk mee maakt, maar alles is er inclusief een kok. Al met al prima.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Kamer zelf was basic en prima, maar geluiden op de algemene gang zijn ‘s nachts vrij goed te horen in je kamer helaas. Maar... de volgende ochtend: lekker ontbijt met wat goede vegetarische opties. Zelfs soyamelk en havermelk stonden gewoon klaar, terwijl je daar vaak speciaal om moet vragen. Super. Wraps met humus. Goed vers brood. En eitjes die voor je neus gebakken worden. Niet slecht
Goede locatie voor Horta museum. Kamers outdated, ontbijt prima.personeel ZEER vriendelijk. Goede bedden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid