facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cat's Precious Kattenpension en hondenkapsalon

Cat's Precious Kattenpension en hondenkapsalon

Info

Kleinschalig kattenpension in huiselijke sfeer en trimsalon voor honden, katten, konijnen en cavia's

Geschiedenis

op afspraak via [email protected] of 0473 42 82 56



"Kattenpension & Kattentrimsalon, kat- en vachtvriendelijk.Ook trimsalon voor konijntjes, cavia's en kleine hondjes."
Adres: Donkerstraat 11A, 9450 Haaltert
Telefoonnummer: 0473 42 82 56
Stad: Haaltert
Route: Donkerstraat 11A
Postcode: 9450



op zoek naar gerelateerd: Kattenpension Haaltert, Hondensalon Haaltert, Kattenpension Oost-Vlaanderen
Recensies
Eerste trimster die kijkt naar wat het beestje nodig heeft! Haar manier van werken is katvriendelijk en zorgt ervoor dat onze Pers zonder stress en pijn een fantastische verzorging krijgt! Aan te raden aan iedereen die het belangrijk vindt om het beestje op een zo comfortabel mogelijke manier te laten verzorgen! Het advies dat ze geeft, heeft me al zo veel geholpen om klitten en vilt te vermijden! Enkel maar positief!! Bedankt Annick! Een voorbeeld voor vele!
naar workshop geweest over het gedrag van de kat. Ik heb onze woning onmiddellijk een beetje aangepast, en mag zeggen dat onze kattenkindjes rustiger geworden zijn, thx Annick voor al de nodige uitleg over alles
Toen Minoes klitten had in haar vacht en Annick opmerkte dat het pijngerelateerd kon zijn, hebben we haar advies en tips opgevolgd. Sindsdien moest Minoes geen enge rit meer ondergaan, want ze bleef klittenvrij! Annick wil eerlijk zijn en gaat voor het beste voor de kat. Bedankt namens Minoes, die sinds kort ergens in de kattenhemel geniet van een zorgeloos voortbestaan vooral in onze hoofden
Annick, jij bent zo zorgzaam, zo geduldig, zo echt in de weer voor onze muizemie twixy. Precies of ze jouw eigen katje is. Je hebt mij al heel veel tips gegeven. Iedere keer doe jij dit met heel jouw hart. En dat siert jou!!! Ook al ken ik je niet zo lang, toch heb ik altijd een goed voel, iedere keer als ik met ons meisje bij jou langs kom. Tot binnenkort!!
Er werd goed voor onze poes gezorgd, alleen heel ontgoocheld dat ze naar een asbak rook als we haar ophaalden, sterke rookgeur in haar vacht, zeer erg jammer.
Jouw katje kan je hier met een gerust hart op pension sturen. Annick is fantastisch met katten, zeer liefdevol en niets is haar te veel. Ook kregen we regelmatig filmpjes en foto's. Een echte aanrader!!
Heb een hondje met wisselvallig karakter ,en als die naar daar mag om te plukken is die heel lief tegen annic!! Thanks voor de goede en vriendelijke verzorging van rempusch.
Een heel vriendelijk onthaal en al veel positieve reacties. Tot Kerstdag Eesmeeken.
Heel vriendelijke dame die je katjes met liefde vertroetelt tijdens je vakantie. Vlotte communicatie via mail en WhatsApp. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid