facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cat Lounge - Luxe Kattenhotel

Cat Lounge - Luxe Kattenhotel

Info

Enkel op afspraak!
Wij zijn gesloten voor bezoekers op zon- en feestdagen.



Geschiedenis

Welkom

De 5-sterren vakantie van uw kat begint hier!

Een nieuw en uniek kattenhotel met hoge standaarden.

Ongeëvenaarde faciliteiten, zoals: huiselijke sfeer, centrale verwarming, dubbele beglazing, tv's, waterzuilen met luchtbelletjes en visjes, sfeerverlichting, grote klimbomen, op maat gemaakte bedden met zacht beddegoed, een design-interieur, balkons met een landelijk uitzicht, à la carte menu's en vip arrangementen.

Ons hotel is ondergebracht op het tweede verdiep van onze eigen woonst, veilig, klein en exclusief, om zo de beste zorg en service te garanderen.

Ons doel was om een hotel voor katten te creëren waar luxe, zorg en service centraal staan. Een hotel waar uw kat zich niet snel zal vervelen. Een hotel waar we onze eigen katten met een gerust hart naartoe zouden brengen.

Wij verzorgen onze gasten alsof het onze eigen katten zijn, inclusief spelen, aandacht en tijd doorbrengen met onze gasten.

Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken verzamelen wij van elke gast voldoende informatie.

Wij zijn van mening als u op vakantie vertrekt uw geliefde kat ook een vakantie verdiend, tijd om zich te ontspannen, zich te laten verwennen en te spelen, om daarna met veel plezier en uitgerust terug thuis te komen.

In de Cat Lounge streven wij ernaar om onze gasten de 5-sterren service te geven die ze verdienen, wij beloven dat elke gast familiaal en met veel liefde wordt behandeld.
Met onze kennis, vaardigheden en professionaliteit bieden wij eerste klas zorg voor uw waardevolle familielid.



"Jaarlijkse Vakantie 2023 - 19mei t/m 10 juni &15 september t/m 14 oktober 20235 Sterren Boutique Kattenhotel"
Adres: Dendermondsesteenweg 144, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: +32468144144
Stad: Lebbeke
Route: Dendermondsesteenweg 144
Postcode: 9280


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kattenhotel prijs, Luxe kattenhotel Antwerpen, Kattenhotel ruime kamers
Recensies
De perfecte plek om je katten aan toe te vertrouwen. Er wordt echt naar hun noden gekeken en ze worden super hard verwend. Ik kan hen enkel aanbevelen!
Topadres voor jouw kat
Gezellige en propere suites, liefdevolle verzorging. De poes geniet met poezenvriendjes van vakantie
Onze 2 poezen hebben er een super tijd opzitten & de wekelijkse updates met foto's via whatsapp gaven ons een gerust gevoel opreis. Ons vast kattenhotel voor als we in de toekomst opnieuw opreis gaan
Fantastisch kattenhotel waar je dier met veel zachtheid en aandacht wordt verzorgd. Overdag mogen de katten kiezen of ze in hun suite blijven, of vrij rondlopen, en ze gaan regelmatig bij elkaar op bezoek, of spelen in de algemeen ruimte. Grappig genoeg gaat dan zonder al te veel problemen of gevechten. Ik heb 2 katten naar Alexandra gebracht, de eerste wou niet meer mee naar huis, en de tweede, een 14-jarige veteraan, was ook niet getraumatiseerd toen ik hem ophaalde. Ze waren allebei ook liever & aanhankelijker toen ze weer thuis waren.
Mooi en verzorgd verblijf met oog voor de behoeften van iedere kat. Zeer vriendelijk onthaal en uitleg. Tot ziens mogen we zeker zeggen :- leuke giftbag en foto aan het einde van het verblijf. Groetjes Wifi
Super! Voor jouw kat de ideale vetblijfpkaats , mooie , verzorgde en vooral heel propere verblijven... hoewel verblijven... het zijn stuk voor stuk mini luxehotel kamers met elk hun sofa , tapijten , krabpaal en zelfs flatscreen tv! Het eten is er van zeer hige kwaliteit , en de uitbaaters zeer vriendelijk maar bovenal pure kattenliefhebbers. Top katten hotel!!
1 en al verwennerij voor je katten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid