facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caspian

Caspian

Info

La nourriture qui fait voyager

Geschiedenis

Caspian est un restaurant iranien au cœur de Bruxelles à deux pas de l'emblématique Grand Place qui vous fera découvrir une cuisine riche venant de l'autre côté du globe. L'établissement propose de nombreuses spécialités Iraniennes: entrées, salades, soupes, plats de viande et brochettes marinées.

Adres: Rue de la Violette 26 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 513 15 11
Stad: Brussel
Route: Rue de la Violette 26
Postcode: 1000


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:30
Dinsdag: 18:00-22:30
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 18:00-22:30
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 18:00-22:30
Vrijdag: 12:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: caspian band, caspian brawlhalla, caspian betekenis, caspian brussel, caspian narnia, prince caspian, caspian sea, caspian rijschool
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tagh Bostan Tagh Bostan 2 km Sfeer: 5/5
Recensies
Het eten was super lekker echt top! Nergens in een restaurant heb ik zo lekker Iraans gegeten. Heel authentiek. Wij hadden hele lekkere tachimetrie met malse kip. De sfeer was erg gezellig en het personeel was erg vriendelijk. Wij komen zeker terug !
Lekker,goede service, prachtig gedecoreerd. Vegetarische menuopties: Verschillende vegetarische gerechten. Speciale dieetwensen: Personeel zeer behulpzaam.
Amazing service! Fantastic taste of Persian cuisine and hospitality! Heel lekker! Je moet proberen!
Wat een verschrikking. De gastvrouw was zeer vriendelijk tegen Westerse gasten en maakte continue praatjes aan hun tafels. Wij moesten maar wachten totdat ze tijd had. Bij de vraag of we met kaart konden betalen verzon ze dat enkel vandaag het apparaat niet werkte en loog er nog eens bij dat ze het aan de tel had verteld. Ze stuurde ons 10 min op pad om geld te pinnen. Bij terugkomst stonden mensen achter de bar hun rekening met de kaart te betalen. Schandalige leugenaar
Gastvrij mensen , heerlijk eten en goede prijs
Ze hebben het lekkerste Iraanse eten van België. Wanneer ik naar Brussel kom, eet ik zeker in dit restaurant.
Heel lekker eten! Goede bediening. Maar wel moeilijk om een plaatsje te veroveren zonder reservatie. Gelukkig konden we bij de.tweede intentie wel eens komen eten zonder een reservatie. Geluk! Het eten is echt traditioneel en goed bereid. De fesjendjan vond.ik.persoonlijk heeeeel geslaagd.
Best Perzische restaurant in BrusselEten: 5/5
Superlekker eten. Prijzig maar niet overdreven. Vriendelijk familiebedrijf. Spreken Engels, Frans en Nederlands en ik neem aan ook Farsi.
Heerlijk eten en zeer vriendelijke dame. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid