facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CaSolare

CaSolare

Info

CaSolare brengt groene energie bij jouw thuis.

Adres: In de Mool 22, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 0487146770
Stad: Maasmechelen
Route: In de Mool 22
Postcode: 3630


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eco Team Eco Team 4 km Extreem perfectionisme, uitzonderlijk professioneel, punctueel als een klok, vriendel...
Recensies
Voor de lekkerste Italiaanse specialiteiten qua gebak moet je zeker naar hiet komen. Ook de Arrancini, Pizza en belegde broodjes zijn om je vingers af te likken.
Heerlijke Italiaanse specialiteiten. Altijd tevreden. Vriendelijk personeel. Parkeergelegenheid naast de patisserie. Aanrader!
Zeer lekker desserts en koekjes, er is zeer veel keus. Van gebakjes gevuld met pudding tot ricotta. En het is elke dag vers, en je kan er fijn met bankkaart betalen.
Geweldige zaak. Zijn speciale voor deze bakker en enkele Italiaanse supermarkten naar Maasmechelen afgezakt vanuit Antwerpen
De lekkerste italiaanse gebakjes ooit. Lekker en vers en betaalbaar. In het weekend moet je er vroeg bij zijn. De arangine rijstbollen geef ik hier ook een 10/10. Ook heel lekkere panzerotti vooral als ze nog warm zijn . Broodjes met aubergines vind ik hier ook lekker. De zaak is proper en netjes. Je wordt hier ook snel bediend en geen lange wachttijden. Er is hier ook zo veel keus en alles maar echt ook alles is heel lekker.
Zeer onbeleefd tegen klanten, even gebeld om iets in een simpele bestelling te laten wijzigen. Het was zelfs te druk om het even op te schrijven, "ik verplicht u niet om hier klant te zijn meneer" word dan in je gezicht gegooid. Als je zo een business wil runnen.... Schandevol
Zeer lekker. Een echte aanrader.
Fantastisch lekker gebak! Regelmatig koop ik hier de kleine gebakjes/koekjes, niet alleen voor mij, maar ook voor mijn familie die in Luik wonen. Betere krijg je nergens.
Mooi en te veel lekker
Super heerlijk gebak. De pizza's waren ook super. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid