facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caseus

Caseus

Info

Votre fromager à Beaufays !

Geschiedenis

Fromages, vins, épicerie fine.

Adres: Voie de l'Air Pur 284C , Chaudfontaine 4052, BE
Telefoonnummer: 04 368 75 23
eb.suesac@ofni
Stad: Chaudfontaine
Route: Voie de l'Air Pur 284C
Postcode: 4052


Openingstijden

Woensdag: 10:00-18:30
Donderdag: 10:00-18:30
Vrijdag: 10:00-18:30
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Caseus plateau fromage, Caseus Latin, Fromagerie, Fromagerie Liège, Fromagerie Neupré, Fromagerie Seraing, Fromagerie en ligne Belgique, Dégustation fromage Belgique
Recensies
Altijd goed advies, uitstekende kazen. Nooit lang wachten omdat het team talrijk en glimlachend is. Biedt ook gekookte maaltijden, lokale yoghurt en bepaalde geuren van Nuansé Luik-kaarsen en dat is geweldig
Het was nodig om tot het einde van de maaltijd te wachten om erover te praten... Oef! Ik kwam vrijdag aan het einde van de dag. Ik gaf wat informatie aan de dame die me begroette. Het aantal gasten, het moment van feesten en de naam van twee essentiële dingen die mijn liefste me had ingefluisterd. Naderhand, wetende dat het een maaltijd was, ging Lola voorop. Beginnend met de geitenkaas, door de bries, blijven hangen op de boekdelen voordat het smelt op de wielen en bijna toevallig faalt op alle peterselie. Voor elke etappe een rijke maar zonder overbodige begeleiding, een hulp bij de keuze zonder dictaat. Daarnaast zit er een beetje krokante zoute boter in... Elke kaas op het bord was een schot in de roos voor een van de gasten, het was een geslaagde maaltijd, bedankt! Tot slot is de etikettering gedetailleerd, de melk, de methode, de oorsprong, de datum van verpakking en de voornaam van de toegewijde persoon die u vergezelt. Zo kon ik Lola een naam geven.
Prachtig assortiment, de ene kaas verleidelijker dan de andere. Nadeel: als ik binnenkom, 3 mensen achter de toonbank, ik ben de enige klant, iedereen heeft het druk en niemand zegt me gedag. Ik verlies mijn plezier om naar een klein onafhankelijk bedrijf te gaan.
Zeer mooie selectie van kazen en delicatessen! Vriendelijk personeel die hun vak goed kennen; veel goed advies! Heldere winkel. Goed adres!
Goede producten en goede service. Te bezoeken door alle kaasliefhebbers.
Zeer vriendelijk team. Afgezien van enkele essentiële zaken, laten we altijd carte blanche voor het samenstellen van assortimenten en we zijn nog nooit teleurgesteld geweest in het resultaat.
Ruime keuze, vriendelijk personeel en goed advies geven. Kwaliteitskaas en voor sommigen van onze lokale terroirs!!
Heerlijke kazen... attent personeel en goed advies voor een zwangere gast... het was ons eerste bezoek en we komen terug! .
Supervriendelijke ontvangst. Goed aanbevolen voor een goede gastronomische tijd met het gezin.
alle assortimenten kazen die u wilt tegen alle prijzen; zeer bekwaam personeel en verwelkomen u met een glimlach
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid