facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casephone

Casephone

Info

Vendeur certifié d'iphone reconditionné. Produits remis à neuf et garantie 6mois.

Geschiedenis

Réparation de SmartPhone & Vente de téléphones d'occasions à bas prix !



"Casephone est un revendeur certifié d'iphone reconditionnés. Si vous recherchez un iphone reconditionné ou d'occasion, vous avez frappé à la bonne porte! Tous nos produits sont remis à neuf par des techniciens professionnels et garantie 6 mois! Pour dégoter l'iphone de vos rêves à moindre coûts, rendez-vous sur notre site."
Adres:
Telefoonnummer: 0494707184
Stad: Manage



op zoek naar gerelateerd: CasePhone avis, iPhone reconditionné fnac Belgique, Samsung reconditionné Belgique, iPhone occasion Bruxelles, iPhone reconditionné MediaMarkt, Téléphone reconditionné Belgique, Réparation téléphone Manage, iPhone 11 occasion Belgique
Recensies
Hartelijk dank voor de follow-up service en uw reactievermogen. Bedankt ook voor de bescherming die op het glas is geplaatst. zonder te vragen. Zeer professioneel. Ik bewaar en zal uw diensten delen. Vriendelijke groeten.
Zeer serieuze verkoper. Supersnelle levering in België. De batterijcapaciteit was 94% toen ik de telefoon ontving en hij gaat de dag zo perfect mee. Ik bestelde geweldige staat van hun site en mijn telefoon was bijna als nieuw! Ik raad aan, ze reageren erg snel op Facebook
Telefoon ontvangen 3 weken geleden neemt het geen kosten meer in beslag, ik stuur een e-mail naar de verkoper voor reparatie omdat de telefoon onder de garantie valt maar geen tegenprestatie van de verkoper die probeert de douane in te klaren, afgezien van het sturen van een prijslijst voor reparatie zonder het te merken de telefoon zijn dieven, ren weg hij is er gewoon om je geld te pakken, begrijp ik geen pk Darty werkt met hen samen. Ik laat de zaak niet vallen.
Zeer goede service, gastvrij. Nieuwe batterij op Iphone 8 voor 25€ met 6 maanden garantie.
Verkoper om te voorkomen telefoon op tijd ontvangen eind november 2022 gekocht voor de kerst van onze dochter deze werkt al na 3 weken niet meer zonder reden en de tt wordt ingewikkeld we geloven je niet garantie is uitgesloten ga er van uit dat er geen heb er geen Erger is dat onze dochter zonder de iPhone zit waar ze van droomde, het is alsof we 300 euro uit het raam hebben gegooid en het meest trieste is de manier waarop we werden behandeld door volledig eerlijk en transparant te zijn.
Zeer prettig en direct opgevangen met veel professionaliteit! Nogmaals bedankt voor mijn batterij!!!
De klantenservice is erg lang en lijkt ongeïnteresseerd in het probleem waarmee je te maken hebt met de telefoon die na slechts een paar maanden stierf zonder te vallen, hij ging gewoon uit en ging niet meer aan... Om u te antwoorden: ik heb u het serienummer gestuurd dat op de factuur staat, evenals de factuur op de foto die bewijst dat de telefoon inderdaad van uw huis komt en het serienummer niet op het karretje van de simkaart staat.. .
Mijn iPhone 13 werkt perfect! ik raad aan
5 sterren voor de service die vandaag is ontvangen! Dankjewel
Goed welkom en super bekwaam raad ik aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid