facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Number 7

Casa Number 7

Info

E-Rook- en drankspeciaalzaak van Turnhout! 200m2 store.

Geschiedenis

E-cigarettes, e-liquids and a 12 square meter full humidor with Habanos cigars from Cuba. A lot of quality wines, gins, very limited single malt whiskies, rum and other spirits from Belgium, The Netherlands, Scotland, etcetera. A luxury shop for customers from all over the world in search of quality!



"Uw favoriete winkel voor e-sigaretten, sigaren en dranken. Thuis genieten begint hier. Relatiegschenken, cadeaumanden, geurkaarsen, whisky, rum, cognac, wijn… Bij ons is kwaliteit een keuze!"
Adres: Nieuwe Kaai 7, 2300 Turnhout
Telefoonnummer: 014/411278
Stad: Turnhout
Route: Nieuwe Kaai 7
Postcode: 2300


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Wijnwinkel Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kroonkurk Kroonkurk 1 km Perfect service, vriendelijk mensen. Grote assortiment. Zeker terug te komen.
Recensies
Op zoek naar een bijzondere whiskey voor een liefhebber van, perfect verder geholpen met een heldere uitleg over de verschillen. Ik heb ineens wat bijgeleerd! En de ontvanger van de whiskey was heel tevreden.
Voor mijn zwager, die achter het ijzerengordijn woont. Wilde Havanas gehaald, duur merk maar goed geholpen, en hij was erg content.

Wat een beleving is deze winkel. Vooraan lijkt het een gewone krantenwinkel, maar eenmaal je achteraan in de winkel vent. Wat een diversiteit aan kwalitatieve dranken. En je krijgt er een zeer professionele uitleg bij om nog beter een keuze te maken. Top gewoon
Goede keuze aan drank en vriendelijk
Aanrader, personeel met kennis van hun producten, steeds bereid om te helpen. Correcte prijs voor kwalitatieve producten.
Goed geholpen vriendelijk personeel netjes aan hun afspraken na gekomen met een bestelling die ik gedaan heb.
Heb hier via de webshop een PowerMatic 3+ gekocht voor de laagste prijs en gratis verzending naar Nederland. Binnen een paar dagen was mijn bestelling al binnen. Wat een geweldig product om zelf sigaretten te maken. Het kost iets maar dan heb je ook wat. kuch
Heel ruim assortiment aan kwaliteitsproducten. Maar daar blijft het niet bij! Desgewenst wordt er spontaan uiterst bekwaam advies gegeven. Ook bestaat de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen,uiteraard met de keuze om bestelling aangetekend!thuis te laten leveren. Casa N°7 biedt een absolute meerwaarde!
Leuke winkel met een mooie collectie magazines, dranken en sigaren. De eigenaar is zeer vriendelijk en helpt de klanten op een zeer aangename manier. Hoewel de site zegt dat de winkel zich richt op de sigaar afficianado's zijn leken er ook welkom en word je door het hele keuze-proces heen begeleid. Ik kom zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid