facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Iberico

Info

Casa iberico is een gespecialiseerde wijnhandel in voornamelijk Spaanse en Portugese wijnen en een restaurant met mediterrane specialiteiten.



"Casa Iberico is een traiteur met mediterrane specialiteiten en gespecialiseerde wijnhandel.U kan onze gerechten op bestelling afhalen op vrij , zat ,. en maandag tussen 15.00 en 18.00 en op zondag tussen 14.00 en 17.00 u. Wij zijn vooral bekend voor onze Paella, en ook onze tapas volgens het seizoen samengesteld . Verder komen we vanaf 15 personen ook onze heerlijke paellabij u aan huis bereiden ."
Adres: Kautershoek 1 , Diest 3290, BE
Telefoonnummer: 0477 44 94 85
Stad: Diest
Route: Kautershoek 1
Postcode: 3290



op zoek naar gerelateerd: casa iberico openingstijden, immigrand diest, casa iberico openingsuren, de groene munt, restaurant diest, wannes raps, tapas eten in diest, centro iberico
Recensies
Wil je scoren bij vrienden of familie? Bestel paella!! Niet alleen erg gemakkelijk als gastvrouw.... maar ook geweldig lekker! En het is geen toeval want we krijgen elke keer complimenten over dit gerecht. Ook erg fijn dat er de laatste keer rekening gehouden werd met het tijdstip van afhalen. Vriendelijke zaak :-
We gingen er om een gepast geschenk voor een amateur wijnkenner. We kregen een goede uitleg over soorten wijnen in verschillende prijsklassen en werden er geholpen door vriendelijke uitbaters. Wat ons betreft een aanrader.
Die Paella van het huis is buitengewoon lekker!
Tijgergarnalen in look tomaten saus waren heerlijk, maar te veel saus. Paëlla met zeevruchten was ook heerlijk qua kruiding en smaak, maar de gamba's bovenop waren niet vers en zelfs platgekookt , pureeachtig zonder veel smaak, eerde bitter zelfs. Eentje was zelfs niet ontdarmd.... Jammer want de andere smaken waren super... En de porties meer dan ruim genoeg. Maar ik miste toch ook de typisch bereide inktvis- octopus op z'n spaans. Ik geef het nog een kans de volgende keer en hoop dat die foutjes er niet meer zijn, want de zaak heeft nochtans een goede reputatie. Btw... de website is niet up to date want blijkbaar kan je ook gevulde krab afhalen ...?
Leuke plek die ik dankzij Marieke Vervoort leerde kennen. Bijzonder vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, die ook garant stond voor een vlotte en vriendelijke service. Ruime kaart, maar we kozen voor een lekker en gevarieerd menu, waarvan je zeker mag zijn dat je niet met honger naar huis gaat. Ik kom zeker terug!
Geen smaakverschil tussen zarzuela of paella: allebei met rubberige zeevruchten en droge vis. Stoofpotje met everzwijn was meer vet dan vlees. Men was vriendelijk, hapjes en dessert waren ok, maar prijs/kwaliteit klopt niet.
De beste en lekkerste paella van Diest en omstreken
Lekkere en eerlijke kost, vriendelijke bediening
Super lekker eten en fantastische wijnen.
Fantastisch eten, uitzonderlijke wijnkaart, een toppertje in de streek. Aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid