facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CASA

Adres: 1040 Etterbeek
Telefoonnummer: +3226446853
Stad: Etterbeek
Postcode: 1040



op zoek naar gerelateerd: Casa Liège, CASA magasin, CASA Gent, CASA Messancy, Casa Tournai, CASA Ixelles, Casa Ciney, Casa Eupen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mobysit Etterbeek Mobysit Etterbeek 85 meter Top service! Hadden dringend een zetel/meubels nodig, veel keuze en snel geleverd. Aa...
Recensies
heel toffe verkoopster Thol, altijd een lach en spreekt een aardig mondje Nederlands.
Wachttijd op het meubelstuk, dat al in het tijdschrift MET DE PRIJS staat, is veel te lang, 2 weken wachten op een product, het is schandalig. Daarnaast MENTEERDE de verkoper over het feit dat hetzelfde product niet verkrijgbaar is in België, en het meest pro is hij in Nederland. Verschillende producten zijn inderdaad overal in België verkrijgbaar. Het gedrag van de verkoopster was schandalig.
Ik heb verschillende artikelen besteld via het pick & collect systeem van de casa in Etterbeek. Tijdens het winkelen zorgde ik ervoor dat deze items beschikbaar waren. Ik ging er gewoon heen en hoorde met verbazing dat mijn bestelling was geannuleerd omdat de bestelde artikelen niet beschikbaar waren. Ik werd niet op de hoogte gebracht via e-mail of sms. Ik was verbaasd over de houding van de verkoopster die het duidelijk over haar hoofd nam en er onvriendelijk op wees dat het zo was. Toen ik haar erop wees, vroeg ze me wat ze anders kon doen dan me over de situatie te vertellen. Ik zei haar dat ze zich op zijn minst kon verontschuldigen. Hierna maakte ze een grote buiging voor me, duidelijk niet om me voor de gek te houden in het bijzijn van alle klanten. Ik geef toe dat ik in woede "arme meid" zei, eraan toevoegend dat ik zou proberen iets anders in de winkel te vinden ik had al 4 items uitgekozen om mijn eerste bestelling te voltooien. Deze "jonge dame" vertelde me dat het het niet waard was en dat ik niet bediend zou worden, en specificeerde dat het HAAR winkel was en dat ze deed wat ze wilde. Een duidelijk gebrek aan professionaliteit. Natuurlijk was ik boos. Ik werk 60 uur per week en heb heel weinig tijd. Maar als ze een beetje empathie had getoond, zou ik de situatie niet zo slecht hebben opgevat. Dus ik bevind me zonder alle gekozen versieringen, ook al is er erger in het leven”, catastrofaal omdat ik mijn hele familie uitnodig. Ik vind deze houding onaanvaardbaar van een "manager" die mijn ongenoegen had kunnen begrijpen en een commerciële houding had kunnen tonen. Het lijkt mij dat deze houding onverenigbaar is met de waarden die door CASA worden bepleit.
Veruit de beste en mooiste CASA van Brussel geweldige renovaties. Het personeel en de klantenservice zijn onberispelijk en geven altijd goed decoratieadvies ik heb mijn hele tuin opnieuw aangelegd dankzij het goede advies van de beheerder. Juich! Ga zo door!
Charmant en eerlijk persoonlijk nogmaals bedankt aan de jongere die mijn portemonnee heeft gered
Het was heel lang geleden dat ik in Casa was geweest en tot mijn grote vreugde heb ik de winkel een paar weken geleden herontdekt! Er zijn prachtige items voor meer dan eerlijke prijzen! Om nog maar te zwijgen van het feit dat het voor mij een van de weinige decoratiewinkels is die zulke interessante verkopen heeft! Kortom, ik raad beide aan vanwege de diversiteit van de items, vanwege hun schoonheid en hun zeer redelijke prijzen!
Zeer mooie keuze. Nog vrij duur. Op veel artikelen ontbreekt de prijs. Het personeel is niet bijzonder prettig. We durven dus niet teveel te vragen voor de prijzen. Er is nog steeds een mooie keuze om je huis te decoreren.
Hoewel niet de hele catalogus aanwezig is in deze "kleine Casa", is er genoeg te vinden wat je zoekt. En wat niets bederft, het personeel is erg vriendelijk.
Schitterende verbouwing. Eindelijk heeft een winkel een frissere uitstraling en vooral up-to-date. We willen terug
Hallo, geweldige service nogmaals bedankt Ik bel voor mijn bijzettafel en hoop dat het opzij wordt gezet zodat ik het kan ophalen, het is de beste. Moed voor jou.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid