facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Fraquelli

Casa Fraquelli
Adres: Rondplein 16 , Mol 2400, BE
Telefoonnummer: 014 31 62 35
Stad: Mol
Route: Rondplein 16
Postcode: 2400


Openingstijden

Woensdag: 11:30-14:00
Woensdag: 17:00-21:30
Donderdag: 11:30-14:00
Donderdag: 17:00-21:30
Vrijdag: 11:30-14:00
Vrijdag: 17:00-22:30
Zaterdag: 17:00-22:30


op zoek naar gerelateerd: casa fraquelli openingstijden, la pazzia mol, casa fraquelli social deal, pizzeria mol, fraquelli geel, davide mol, italiaans restaurant mol, stokt 21
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ristorante Brasserie Royal Ristorante Brasserie Royal 415 meter Erg lekker gegeten! Daarnaast een fijne sfeer en super vriendelijk personeel.
Recensies
Lekker gegeten maar niets special , gereserveerd om 19.00 maar tafel was nog bezet , na 20 minuten wachten mochten we aan tafel gaan ,voorgerechtjes waren zeer lekker mmm, pizza’s waren lekker . mijn vriend had na 2 keer vragen zijn mayonaise nog niet verkregen en heeft dan de frietjes maar zo opgegeten . pasta’s waren prima in orde en zeer lekker van smaak . Gezellig terras voor in de zomer . vlotte en vriendelijke bediening van personeel . Werken enkel met verse producten . afruimen en drank duurde allemaal wat lang , ik denk 1 personeelslid tekort . Gratis parking voor de deur . Niettegenstaande gezellige avond gehad
Super vriendelijke bediening van de eigenaars. Super lekker eten. Heel hondvriendelijk.Eten: 5/5
Leuke en gezellige plek, waar je in een knusse omgeving kunt genieten van het Italiaanse eten. Heerlijke, authentieke Italiaanse keuken. Alles wordt bereid en geserveerd met veel zorg en trots! Ga vooral zo door.
Wij hebben het restaurant voor de zoveelste keer bezocht op vrijdag 28/4/2023. De verhouding prijs/kwaliteit is hier gewoon 10/10. Perfect. Heerlijke, authentieke Italiaanse keuken. Alles wordt bereid en geserveerd met veel zorg en trots. Deze mensen steken hun hart en ziel in hun zaak. De bediening is vlot, beleefd en efficiënt. Dit restaurant is een absolute aanrader, al meer dan 25 jaar. Doen! Hier heb je nooit spijt van.
Druk en net iets te weinig bediening, maar ze deden hun best. Super lekkere salades!Eten: 5/5
Zeer fijne zaak met lekker eten. Alleen zou ik op de frieten geen zout doen en dit overlaten aan de gasten. Op de frieten die wij kregen lag veel zout op. Ook de kaart die op tablebooker staat updaten zodat de prijzen die vermeld staan kloppen met realiteit. Vriendelijke bediening.
Heerlijk gegeten. Top restaurant om je te laten verwennen met goede kwaliteit eten
Heerlijke Italiaanse gerechten. Leuke sfeer en vriendelijke bediening.Eten: 5/5
We hadden niet gereserveerd, maar waren nog vriendelijk welkom op een vrijdagavond. Echt hele vriendelijke mensen allemaal. Mooi restaurant, goede inrichting. Snelle bediening. Zeer lekker gegeten. Tagliatelle van het huis en pizza parma St. Nic.
Leuke etablissement. Sfeervol ingericht met een huiskamer ambiance. Vriendelijke ontvangst en vlotte bediening. Het eten was heerlijk, echter toch nog wat punten te benoemen. 1. Voorgerecht - Lookbroodjes met fijne tomaatjes waren heerlijk! Echter, de flinke bos tijm snapte ik niet en had zeker niet gehoeven. Een paar blaadjes was meer dan voldoende geweest, want de broodjes en tomaten op zich waren al smaakvol. 2. Hoofdgerecht - Tagliatelle "Casa Fraquelli". Wederom een heerlijk gerecht alhoewel huisgemaakte pasta dit gerecht in zijn geheel meer zou eleveren, want de smaak van de saus, scampi's en champignons is prima in orde! Echter, wederom die flinke bos tijm..Waarom? Tijm is gelukkig geen superdure kruid, maar waarom deze verspilling? Totaal niet nodig! 1 mooie takje is al meer dan voldoende en maakt het gerecht nog meer compleet. Dus, AUB die flinke bossen tijm voortaan weglaten. Less is more en het bespaard tevens een paar €uros meer op tijm. Een tip! 3. Dessert - Chocolademoelleux. Dit was echter meer een Bossche Bol dan een moelleux te noemen. Ik verheugde me al op de lava-achtige flow bij het opensnijden van het chocolade cakeje, echter, dat heugelijk moment bleef helaas uit..jammer. Kortom, leuke tent en een 2de bezoek zeker waard, al was het maar om te zien of de bossen tijm met wat meer verfijning worden toegepast. Al met al, ik heb een fijne avond mogen ervaren en heb heerlijk gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid