facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Casa Carina

Casa Carina

Info

Een oase van rust en de gezellige gastvrije Limburgse sfeer.Een rustige of eerder actieve vakantie? Dan bent u hier aan het juiste adres! www.casacarina.be

Geschiedenis

U kan hier genieten in een oase van rust en de gezellige gastvrije Limburgse sfeer opsnuiven. Als u nu op zoek bent naar een rustige of eerder actieve vakantie dan bent u hier aan het juiste adres. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Mensen die vooral op zoek zijn naar ontspanning en eens even willen ontsnappen aan alle drukte zullen zeker aan hun trekken komen in onze wellness. Even relaxen in de sauna en jacuzzi of heerlijk vertoeven aan het buitenzwembad. U kan alvast wegdromen…

Indien u dit wenst zorgen wij uiteraard voor een lekker hapje en drankje.

Verkiest u eerder een dynamische vakantie dan kan u uitvoerig gebruik maken van het uitgebreide fietsroutenetwerk waar Limburg voor bekend staat. Verder kan u ook wandelen, paardrijden of hengelen in de onmiddellijke omgeving.

Kinderen kunnen dan weer hun hartje ophalen op onze kinderboerderij waar geitjes, paardjes en kippen vrij in de weide rondlopen.

De shopaholics zullen dan weer absoluut hun gading vinden in Maasmechelen Village (Designer Outlet Shopping) of in Genk (tweede winkelstad van Limburg!) gekend om Shoppingcenter 1,2 ,3 en de winkelpromenade het Stadsplein.

U merkt het, ‘Casa Carina’ heeft u veel te bieden!

Adres: Ophovenstraat 86, 3670 Gruitrode, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0479758258
Stad: Gruitrode
Route: Ophovenstraat 86
Postcode: 3670


Recensies
Fantastisch en professionele
We kochten een paard op de boerderij en verbleven 2 nachten in het appartement. Alles geweldig. We waren zeer tevreden. Jacuzzi was super warm. Opnieuw en opnieuw.
Perfecte plek om te ontspannen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid