facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carwash Sevens

Carwash Sevens

Info

CARWASH - Ondernemerspark 42 Dilsen-Stokkem
CARWASH & Service Station - Astridlaan 278/2, 3900 Overpelt
Petroleumprodukten - Baekelandlaan 1, 3900 Overpelt

Adres: Ondernemerspark 42, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089 36 36 11
Stad: Dilsen
Route: Ondernemerspark 42
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Self carwash, Bruno carwash, Carwash Wasstraat, De waspas, Carwash Bree Openingsuren, Carwash Opglabbeek, Carwash met dakdragers, Carwash Lommel
Recensies
Handig dat je nadien zelf de auto kan stofzuigen maar de auto is niet proper! De velgen zouden 3x gewassen zijn met duurste optie maar zijn zeker niet clean! Zie foto, hangt de druppel nog er op van wassen Vriendelijke service maar jammer dat het belangrijkste niet volbracht is!
Moderne carwash. Zoals de meeste carwashes kan je hier meerdere programma's kiezen van budget tot vip. De wasstraat heeft onlangs een leuke update gekregen met sfeer verlichting en nieuwe borstels en schuim sproeiers. Voor deze was straat rij ik met plezier 20 minuten om mijn auto te wassen. Vooral omdat hier gratis stofzuigers zijn alsook gratis vloermat reinigers. Ook de droogdoeken mogen hier gratis omgeruild worden naar propere doeken.
Fijne bediening. Altijd plaatst om de auto te stofzuigen met stofzuigers die goed zuigen. Tevreden.
auto altijd goed gewassen tegen vrij betaalbare prijzen
Goede service! Zuivere wagen! Vriendelijke medewerkers. Wat mij opvalt is dat ze meer water en producten gebruiken in de wasstraat.Daarnaast worden velgen echt wel grondig gereinigd! Enorme ruime, overdekte plaats na de wasstraat om de auto gratis te stofzuigen. Handig zijn de bijhorende machines om automatten te reinigen! Top!
Zeer goede prijs en zeker voor de kwaliteit. Auto is perfect gewassen. Na het wassen kan je gratis je auto stofzuigen in een afgedekte parking en de tapijten gratis door een machine steken om ze automatisch te laten kuisen.
Zeer goede service en snel geholpen ,auto blinkt weer als nieuw
Normale prijzen Vriendelijk Niet helemaal tevreden van het resultaat. VIP was genomen en de dorpels onder de voordeuren waren nog compleet zwart, ook op de koffer was het resultaat zeker niet VIP
Zeer goede en snelle service. Laatste keer door een probleem met de installatie het foute programma gekregen, maar na melding werd dit met een glimlach zelfs meteen rechtgezet dmv. een tegoedbon.
De mogelijkheid om je auto na de poetsbeurt te gratis te stofzuigen plus je matten te laten kloppen blijft een leuke en een mooi extratje. Het is ook precies voor deze extratje in onze buurt dat ze bij mij de voorkeur krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid