facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carwash Club Neerpelt

Carwash Club Neerpelt

Info

Carwash Neerpelt



"Openingsuren wasstraat: ma - vr 9u-18u za 8u-17u zo 9u-12uOpeningsuren self-carwash: elke dag van 7u00 - 22u00"
Adres: Heuvelerweg 46, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: 011553336
Stad: Neerpelt
Route: Heuvelerweg 46
Postcode: 3910


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Carwash Vostert, Carwash Peer, Carwash Club Pelt Openingsuren, Hand Carwash Pelt, Carwash Wasstraat, Carwash Bree, Carwash Club Bree Openingsuren, Wasstraat in de buurt
Recensies
Wij als taxibedrijf gebruiken deze carwash meerdere keren per week. Snel geholpen en gebruik van de stofzuigers is een pluspunt.
Fijne wasserette voor de auto zeer vlot klaar en na het wassen is er plaats genoeg om de auto te stofzuigen en van binnen te kuisen
Hele nette carwash met veel mogelijkheden en opties. Zelf de auto wassen in de wasbox of door de wasstraat. De wasproducten bij hoge drukwas, borstelschuim, wax en glansmiddel komen snel uit de.spuitmond, dus niet onnodig wachten. Goede stofuigers met de goede tijdsduur om de auto de matjes te zuigen. De carwash is bemand dus je kan altijd terecht bij vragen of eventueel extra producten.
Goede service en na het wassen is de stofzuiger gratis
Top bedrijf ,met zeer vriendelijke mensen 10 op 10Services: Verwijderen van krassen
al 7 jaar klant en zeer tevredenServices: Poetswerk
Na lang uitstellen de bus toch door de wasstraat gereden. Doordat het te lang geleden was bleven er resten zitten na de wasbeurt. Toen ik deze alsnog met de hogedrukspuit wou gaan verwijderen kwam de eigenaar naar me toe en bood me nog eens een gratis wasbeurt door de wasstraat aan. Na de 2e keer zag hij er weer als nieuw uit. Wat een topservice!
Altijd goed geholpen geweest en wagen was altijd proper. Deze keer echter een mindere ervaring gehad. Het gaat er mij vooral om hoe ze het euvel oplossen ze laten je eerst +-16€ betalen om dan te zeggen ja maar u wagen gaat zo niet door de carwash wat anders wel altijd gelukt is. Dan vraag ik kunnen we dat nog regelen nee meneer binnen gereden is binnen gereden. Dus deel van wagen niet netjes gedaan en wouden door drukte ook niet beter met de hand doen. Vind ik persoonlijk jammer voor iemand die er toch wel geregeld passeerde. Anders zeker een 5 waard. Zeker voor uitstraling na carwash van de wagen. Maar klantvriendelijkheid maar een 2/5. Hopelijk was het maar een bad hairday.
Goed gewassenen en daarna stofzuigen. N pluimpje
Een geoliede carwash-machine. De betere in de omtrek. Ze moeten alleen alert blijven om tijdig de zwakke schakels in hun lijn grondig te herstellen of vernieuwen. Op het einde wordt bvb de rechtse zijde van mijn auto niet geborsteld, en dat is al de zoveelste keer op rij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid