facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carwash Brecht

Carwash Brecht
Adres: Heiken 66, 2960 Brecht, België
Telefoonnummer: 03 660 29 79
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brecht
Route: Heiken
Huisnummer: 66
Postcode: 2960


Openingstijden

maandag: 06:00–22:00
dinsdag: 06:00–22:00
woensdag: 06:00–22:00
donderdag: 06:00–22:00
vrijdag: 06:00–22:00
zaterdag: 06:00–22:00
zondag: 06:00–22:00

Recensies
Prima self-carwash , handig systeem, enkel spijtig dat voor grotere auto's de tijd nogal kort staat ingesteld.
Gaat al jaren achteruit, eigenlijk ronduit schandalig hoe de installatie onderhouden wordt!! Er is altijd wel een washcabine kapot, darmen die erg veel lekken zodat je er helemaal nat van wordt,ner wordt veel te laat geanticipeerd waardoor verschillende klanten hun muntjes kwijtgeraken omdat ze denken dat de installatie gewoon functioneel is.nJe geld terugvragen is ook niet altijd mogelijk bv als de garage toe is.nVoor mij is het klaar geweest na jaren hier te komen na dat ik de laatste keer WEER 2 munten kwijt ben geraakt door deen washcabine die gewoon niet werkte.nnUPDATE;nDe installatie is sinds kort vernieuwd,nGedaan met lekkende slangen en falende toestellen eindelijk.nOver algemeen , top goed werk.nAlsnog heb ik 2 opmerkingen dat ik zelf ook al van vele gehoord heb en zelf ondervondennn-her kraantje voor de wasemmer te vullen is weg en ookniet terug geplaatst, zeer jammer!nMis ik heel hard als we de wagens gaan wassen, nu is het van thuis meenemen of met de hogedruklans vullen ja heel onhandig.nn-je kan alleen nogmaar muntjes kopen voor 5€ en 20€, beetje vreemd...nnVoor de rest tevreden
Snel en proper uw auto reinigen,alleen is de beschikbare tijd/per jeton serieus vermindert,daar waar ik vroeger y 4 tot max 5 jetons gebruikte heb ik er nu minstens 7 nodig.
Ik wou vandaag mijn bestelwagen wassen door de straat. Eerst de voorkant tegen insecten ingespoten, netjes geparkeerd tussen de rails, zoals aangegeven. Daarna naar de betaalterminal... om dan te constateren dat ik enkel kon kiezen tussen gewoon en VIP. De optie voor bestelwagen kon ik niet aanklikken =nVermits ik het risico niet wou lopen dat er wat zou mislopen met het aankopen van jetons, ben ik dan maar zwaar teleurgesteld naar huis gereden om de wagen dan maar met de hand te wassen =nn===========nnGeen idee hoe ik kan antwoorden op jouw reactie, ik kan blijkbaar enkel mijn review aanpassen. Ik moet slechts een 14-tal km. Hij staat nog vuil voor de deur, ik was 'm morgen wel :nIk heb nog even aan de achterkant van de garage rondgekeken of ik een bel vond. Ik zag wel namen maar wist niet of dit jullie namen waren of andere bewoners boven de garage :
Koop je een handjevol jetons. Accepteert geen van de wasboxen ze alsof ze gewoon uit staan. Zet dan ook het apparaat uit waarmee je ze kan kopen of geef even aan op welke tijden ze te gebruiken zijn. Nu €5 weggegooid want kwam hier toevallig langs maar woon niet in de buurt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid