facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carwash Blinkie Maaseik

Carwash Blinkie Maaseik

Info

Carwash Blinkie is een snelle, makkelijke en milieuvriendelijke manier om uw auto te wassen.

Geschiedenis

Carwash Blinkie is een snelle en makkelijke manier om uw auto te wassen. Wij beschikken over gratis stofzuigers, bandenblazer en koffie.
Elke wasbeurt is ook nog eens ecologisch verantwoord!

Adres: Weertersteenweg 149, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: 089/57.26.00
Stad: Maaseik
Route: Weertersteenweg 149
Postcode: 3680


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Blinkie Maaseik openingsuren, Carwash Maaseik, Blinking Carwash, Blinkie waspas, Carwash Dilsen, Carwash Bree, Carwash Weert, Carwash in de buurt
Recensies
Erg duur geworden. €19,50 voor het "beste" programma. Zelfs hierna hangt de auto nog steeds vol insecten. Voor het inrijden van de wasstraat gaan ze even snel 2 seconden met een hogedrukreiniger over de wagen. Logisch dan dat hij gewoonweg niet zuiver is. Dan ga ik volgende keer wel bij een échte handwas, bij mensen voor wie het wel een erezaak is om de wagen proper te krijgen.
Super carwash ! Buitenkant van de auto word schoon machinaal gedaan, en de binnenkant kan zelf gedaan worden op een comfortabele manier door de verschillende gratis apparatuur zoals oa. mattenklopper, compressor en stofzuiger. Verder is het personeel en bedrijfsleiding super behulpzaam en vriendelijk. Al dit positief zie je ook terug in hoe druk het hier bijna altijd is, maar door de omvang voelt het niet te druk aan. En de verdienste worden schoon in verbeteringen in de zaak gebracht.
Top service en goed gewassen op naar de volgende poets beurt
Goede kwaliteit wax. Kenteken herkenning. Fijne mensen de eigenaars en het personeel.
Mijn auto heeft blijkbaar onder een boom gestaan en dan was hars of een andere plakkerig spul op de lak. Geen beginnen met handwas. Daarom de duurste programma voor 18€ gekozen. Als ik een wasstraat gebruik, dan ook met was en alles erbij. Personeel heel alert en heeft mijn antenne afgedraaid en achter de ruitenwisser met een plastic hoesje beschermt dan nog vorgewassen. Wel een rare gevoel als je door de wasstraat getrokken wordt en nog erin zit. Wel leuk met verschillende ledlichtjes. Op hel einde prachtige resultaat. De vloermatten heb ik dan nog gratis door de stofzuiger apparaat laten lopen . En de ruitenwisser vloeistof gratis bijgevuld. Stofzuigen en lucht bijvullen kon je ook gratis. Je kunt ook een abonnement nemen dan heb je altijd een schone wagen.
Zij spiegels worden naar buiten geklapt door de borstels. Zelfs na het zwarte plankjemetingspunt. En om te reageren op antwoord van de eigenaar. Ik heb er melding van gemaakt dat mijn spiegels volledig naar buiten klappen. Toen werd gezegd om na het metingspunt de spiegels naar binnen te klappen. Dit heb ik dus ook gedaan bij de volgende beurt. En toch nog slaan de borstels de spiegels helemaal naar buiten. Vandaar deze melding hier
Beste carwash in de regio. Goede service en vriendelijk personeel.
Wat een fijne carwash! Ik heb de waspas en daardoor was ik een beetje goedkoper. Alles verloopt altijd heel vlot en als mijn dochter mee gaat krijgt ze vaak nog een haribo zakje. Dat kan ik enorm waarderen! De stofzuigers hebben een goede zuigkracht en er is een plek voorzien om water te halen. Ideaal!
Supergoede carwash, goeie service, auto was goed schoon en gratis stofzuigen met fijne krachtige stofzuigers wat vaak niet het geval is bij een een carwash. Kortom top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid