facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carswitch

Carswitch
Carswitch is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het opkopen van tweedehands auto’s in heel België. Ongeacht het merk, de kilometerstand, het bouwjaar, of de staat waarin de auto verkeert, wij zijn er om u te helpen. Onze jarenlange ervaring en deskundige team zorgen ervoor dat u een eerlijke en transparante taxatie van uw voertuig krijgt, zodat u zeker bent van de beste prijs.

"20 jaar in de automobielsectorCARSWITCH is een professionele garagehouder met meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche.Wij kopen alle merken van tweedehands auto’s, in goede staat of beschadigd, met of zonder technische controle. Zodra de prijsopgave is gedaan, hebt u het recht deze te aanvaarden of te weigeren naargelang uw verwachtingen en wensen.Wij garanderen u een snelle verkoop volgens de prijzen op de tweedehandsmarkt."
Adres: lt graffplein, Wemmel
Telefoonnummer: 0484748182
eb.hctiwsrac@ofni
Stad: Wemmel
Route: lt graffplein
Recensies
Vlotte verkoop aan een correcte prijs. Vriendelijke mensen, en uw verkoop staat op middellijk op uw bankrekening. Een aanrader.
Snelle afhandeling Correcte prijs en correcte betaling Niets op aan te merken!
Deal volledig ok Eerlijk man Snel afgehandeld
Deze persoon is zeer beleefd en heeft kennis van zaken.
Alles werd correct afgehandeld met een vriendelijke mijnheer
Goeie vriendelijke opkoper. Snelle en vlotte service!
Al ok goede behandeling thx B.D
Prima koper vriendelijk en betrouwbaar koper
Echt een professioneel persoon Ik heb al 2 auto's aan hem verkocht. hij geeft tijdens ons gesprek de afgesproken prijs
Moeten onderhandelen over afgesproken prijs, doch al bij al vlotte afwerking.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Carswitch.

Wemmel auto i̇nspecteur

openingstijden, locatie, vervoer. lt graffplein kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Carswitch adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Carswitch. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Carswitch delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid