facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cars And Co snc

Cars And Co snc

Info

Il parait que toutes les entreprises, même les petites doivent avoir leur page sur les réseaux sociaux... Alors voilà :-)

Cars And Co snc TVA:be0822587714



"!! Faites confiance à des pros !! La s.n.c. Cars And Co a été créée affin de vous faire profiter de notre savoir faire en matière de véhicules automobiles ! Les automobiles, pour nous, c'est plus qu'un métier, c'est une passion... Nous sommes souvent sur la route pour dénicher celle qui sera peut être votre prochaine voiture. Vous ne serez pas déçus de nous avoir fait confiance !!"
Adres: 129 rue du vigneron, 6043 Ransart (België)
Telefoonnummer: 32479928401
Stad: Ransart
Route: 129 rue du vigneron
Postcode: 6043


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Car et co casse, Car eco, Coccinelle Samtrot, CARECO, Casse auto, Coccinelle silverbug
Recensies
Ik heb bij deze garage een Tesla Model 3 gekocht. De bovenkant van de bovenkant. Op de kleine uitjes bij de klanten. Alles was in orde, de nikkelen auto van nikkel. De monteur heeft de auto zelfs bij mij thuis gebracht. Ik raad deze garage ten zeerste aan en zal niet aarzelen om er goede publiciteit aan te geven en er iets van te kopen.
Perfect. Lieveheersbeestje gespot op het net, hij kon me een uiterst compleet foto/videobestand sturen, hij was zeer professioneel. Voertuigen gekocht op foto, hij regelde de levering met behulp van een kwaliteitsvervoerder. Professionaliteit van het eerste contact tot aan de oplevering, en ook daarna, vooral voor de administratie. Ik beveel dit etablissement zonder aarzeling aan.
Ik heb online een kever gekocht. Alles ging perfect. Meneer Fertin is erg meegaand met de klant, vriendelijk, en reageert snel op alle berichten en telefoontjes, hij stuurde me een zeer compleet fotobestand en stuurde de auto snel naar me toe via een koerier met alle papieren. Als Fransman passeerde hij de Franse technische controle voor de verkoop. Ik beveel dit etablissement ten zeerste aan, dat meer dan perfect voor mij is geweest.
Ik heb bij hen een mooie auto gekocht voor een goede prijs. Een paar weken later, toen het warm weer werd, ontdekte ik een probleem met de airconditioning waarvan ze niet op de hoogte waren, omdat ze de auto in de winter hadden aangeschaft. Ze hebben hem kosteloos voor mij gerepareerd en voor de duur van de reparatie voor een vervangende auto gezorgd. Alles verliep heel vlot. Ik was erg blij met de geleverde diensten en raad deze dealer ten zeerste aan.
We hebben in februari 2019 een Peugeot 308 gekocht. Het voertuig was 1 jaar oud. De prijs was goed. De heer Fertin is zeer flexibel en doet zijn best om aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Ruim een ​​jaar later zijn we nog steeds helemaal tevreden met het voertuig.
Zeer professionele verkoper. Luisteren, beschikbaar en ultra VEILIGE transactie. Ik raad 200% aan. Je kunt er met je ogen dicht naar toe gaan. Lang leve EV's!
Wat ik leuk vond: Goede ervaring met het kopen van een voertuig, met het voorstel van verschillende modellen volgens mijn behoeften, met aandacht voor detail en respect voor het aangekondigde werk. Ik beveel de interactie en het verkregen eindproduct aan.
Uitermate serieuze autoprofessional, want er zijn er maar weinig. Zonder aarzeling aanbevelen! Alles is heel goed verlopen, van bestelling tot levering.
We raden Cars and Co ten zeerste aan, het is een zeer goed compromis tussen verhuurprofessionals en particulieren. Echt goedkoop en zeer warm welkom van Jérôme Fertin die alles uitlegt en je een heel comfortabel gevoel geeft. Schitterende smetteloze auto!
Helemaal niet professioneel!!! We bellen 's ochtends om 14.00 uur een auto te komen bekijken.... we rijden, niemand neemt op! We proberen een ander nummer dat ons doorstuurt naar de collega. Wie antwoordt nog steeds niet! Geen reactie meer uit het niets!! Totdat ik een sms stuur om de professionaliteit van deze heren te bedanken! Daar word ik teruggebeld om te vertellen dat het om dit soort ontoelaatbare berichten gaat, dat er zogenaamd een overlijden is geweest en dat ik absoluut geen afspraak heb gekregen..! En als bij toverslag verdween tegelijkertijd de advertentie voor de auto. Het moet zijn geweest wie er misschien is overleden?? RIP kleine auto..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid