facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrosserie Waumans

Carrosserie Waumans

Info

Herstelling alle wagenmerken
Erkend hersteller voor verschillende verzekeringsmaatschappijen
Gratis Vervangwagen



"5 sterrenCarrosserie Waumans heeft uitstekend personeel en de technologische know-how om uw auto nauwkeurig en snel te herstellen.KwaliteitAl 25 jaar kan u rekenen op onze kennis en ervaring. Als het aankomt op kwaliteit bent u bij Carrosserie Waumans aan het juiste adres.Alle herstellingenWe maken geen onderscheid in merk of type wagen voor zowel schade, klein als groot onderhoud, mechaniek, etc ..."
Adres: Duffelsesteenweg 2 , Kontich 2550, BE
Telefoonnummer: 03 458 00 82
Stad: Kontich
Route: Duffelsesteenweg 2
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
APC APC 912 meter
Autovak Autoparts Autovak Autoparts 1 km Bijzonder vriendelijk personeel en uitstekende service!
Recensies
3 weken geleden afspraak gemaakt voor een kleine herstelling. Dag en uur van afspraak ter plaatse aan de carrosserie laat een medewerker mij weten vrolijk weten dat deze herstelling niet kan doorgaan. Krijg ik telefonisch de persoon verantwoordelijke?? aan de lijn en verteld mij zonder excuses dat hij mij terug zo contacteren voor een nieuwe afspraak. 3 weken verder nog niets gehoord ? Bij geen interesse had hij dit eerder kunnen zeggen. Voor mij absoluut GEEN AANRADER!! U bent gewaarschuwd.
Review van Tibo Sanc= Werknemer van het bedrijf dat valse review schrijft! Ook werkzaam bij carrosserie 2000, waarvan reviews op google ook bedenkelijk zijn allemaal profielen met slechts 1 review?. Negatieve reviews worden door bedrijf ook van Google verwijderd. Het spuitwerk/vakwerk is om te huilen! Bumper slecht gespoten stofdeeltjes Deur dat herspoten moest worden heeft kleurverschil. Wagen is ook verkeerd opgekrikt waardoor dorpels aan onderkant schade hebben. Ze hebben hier duidelijk een gebrek aan vakmensen. Heeft al bij al veel geld gekost 1700€ en kan volledig opnieuw gedaan worden. Heb al het knoeiwerk moeten laten rechtzetten door een ander carrosseriebedrijf.Service: Schilderen
Professionele en vriendelijke service. Aan te raden.
uiterst menselijk zeer correct en super vriendelijk
Fantastische service!! Zaakvoerder weet waarover ze spreekt. Ik hou er een heel betrouw gevoel aan over!!
Vriendelijk ontvangst , super bediening , fijn afgeleverd werk op kort tijdspannen , correcte firma , aanrader!!!
Aangename gastvrije medewerkers die je steeds met elke schadevraag bijstaan. Vlotte en correcte service, geen vraag is teveel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid