facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrosserie Step BVBA

Carrosserie Step BVBA

Info

Carrosseriebedrijf Step is gespecialiseerd in het herstellen van schade aan personen- en bestelwagens.

Geschiedenis

Wij werken enkel met uiterst moderne apparatuur en kunnen bogen op een jarenlange ervaring. Dankzij ons vakmanschap en efficiëntie staan wij garant voor een correct en volledig herstel van uw wagen. Zo verzekeren wij uw veiligheid op de weg. Daarnaast kan u bij ons zeker zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij Step kan u terecht voor het herstellen van alle soorten carrosserieschade aan uw voertuig. Ons professioneel team heeft alle kneepjes van het vak onder de knie.

Wij kunnen onder meer uw autoruiten herstellen of vervangen, kleine deukjes uitdeuken (‘smartrepair’), lakbeschadigingen wegwerken (‘spotrepair’) en kunststof en aluminium onderdelen repareren.

Carrosseriebedrijf Step is een erkend Q-garantschadebedrijf en werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen. Bij ons bent u zeker van geleverde kwaliteit, vakmanschap en service.

Adres: scheepstraat 9, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 089/77.35.08
Stad: Maasmechelen
Route: scheepstraat 9
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vervangwagen maasmechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage - Carrosserie DZ Garage - Carrosserie DZ 436 meter Top garagist en super eerlijk.
Pk automotive detailing Pk automotive detailing 1 km Ook mijn auto heeft een coating gekregen, straalt als nooit eerder en wassen van de w...
Carglass Carglass 1 km Als de verzekering De schade voor je vergoed is dit een prima plaats om je ruitschade...
Recensies
Super service! Goede herstelling!, alles mooi kunnen regelen met hun! Goede vervang wagens ter beschikking!, aan te raden bedrijf! Blijf zo verder doen!
Het modernste carrosseriebedrijf van België!
Snelle en vlotte service!
Voor al mijn reparaties van mijn carrosserie kom ik al enkele jaren bij Step. Het personeel is enorm vriendelijk, behulpzaam en ik word altijd snel geholpen. En de reparaties zijn altijd top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid