facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrosserie Cincar

Carrosserie Cincar

Info

Bij ons kan u terecht voor allerhande werken aan uw wagen. Van onderhoud tot carrosserie, steeds staan wij klaar voor u. Dankzij onze professionele gereedschappen en installaties, kunnen wij steeds uitmunted werk leveren tegen een scherpe prijs.

Geschiedenis

Carrosserie-Garage-Herstelling alle merken

Bij ons kan u terecht voor allerhande werken aan uw wagen. Van onderhoud tot carrosserie, steeds staan wij klaar voor u.

Dankzij onze professionele gereedschappen en installaties, kunnen wij steeds uitmunted werk leveren tegen een scherpe prijs.

Alle herstellingen aan de carrosserie van uw wagen zijn mogelijk. Zelfs het rechten van het chassis is dankzij onze moderne hulpmiddelen mogelijk.

Ook het vervangen en herstellen van carrosserieonderdelen is geen enkel probleem. Die lelijk bluts kan eindelijk tot het verleden behoren.

U kan terecht bij ons met iedere wagen, ieder model en iedere leeftijd. Ook oldtimers kunnen wij voor u herstellen of restaureren.

Dankzij onze stofvrije spuitcabine leveren wij perfect spuitwerk af. Door ons geavanceerde kleurlabo kunnen wij iedere kleur mengen die u zich maar kan indenken. Dit alles garandeert een perfect resultaat.

SPOT Repair: De spot-repair-techniek is bij veel mensen nog redelijk onbekend, Spot-repair is eigenlijk het bijspuiten van een bumperhoek of deel van een auto met een lichte beschadiging. Met deze techniek kunnen we redelijk veel mensen helpen die graag weer een mooie gave strakke auto willen hebben. Ook is dit ideaal om occasion auto's klaar te maken voor verkoop. want immers een mooie strakke auto verkoopt beter.
Uiteraard is deze techniek veel goedkoper dan de traditionele herstelling en geeft hetzelfde resultaat aangezien we met professionele producten en gereedschappen werken.

Adres: Ondernemersstraat 1A, 2500 Lier (België)
Telefoonnummer: 03 480 40 46
Stad: Lier
Route: Ondernemersstraat 1A
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Ondernemersstraat Lier, Carrosserie VB
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abarth Works Museum Abarth Works Museum 306 meter Schitterende verzameling 350+ exotische auto’s. Abarth, Simca, Lada, Saab. Kinderen v...
Interior Car Tuning Interior Car Tuning 682 meter Vriendelijke en behulpzame baas, zeer mooie afwerking van de zetels en stoelen van de...
Recensies
Top carrosserie! Naast een prachtig afgewerkte auto ook een geweldige klantenservice gekregen! Echt een aanrader!
Topservice. Zeer professioneel & correct!
Steeds hulp vaardig Álles word correct afgehandeld zoals afgesproken
Super goede service en super mooi afgewerkt
Eerlijke gasten en altijd gereed om goede service te geven
Sympathiek personeel, goed werk en correcte prijs
Heel vriendelijke mensen. Auto = mooi gemaakt !
Zeer professionele werkplaats die topwerk afleveren.
Goede ontvangst en tof personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid