facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Opglabbeek

Carrefour Market Opglabbeek

Info

Carrefour Market Opglabbeek biedt je dagelijks verse producten aan met scherpe prijzen, maar ook seizoensgebonden producten en wekelijkse promoties.



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! BTW: BE0446.401.621 BVBA JOCRIS RPR Antwerpen afdeling Tongeren"
Adres: Weg naar Zwartberg 43A, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: 089858237
Stad: Opglabbeek
Route: Weg naar Zwartberg 43A
Postcode: 3660


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 20:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00
Zondag: 08:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Carrefour Opglabbeek, Openingsuren Carrefour as, Openingsuren Delhaize Opglabbeek
Recensies
Het lekkerste vlees van Limburg is hier te koop. Zeer vriendelijke slagers die heel behulpzaam zijn. De winkel is aan modernisering toe . Ik kom hier heel graag winkelen .
Handig om snel wat vergeten inkopen te doen. Doch, het gebouw, zowel extern als intern oogt oudbollig en zou wat opfrissing kunnen gebruik zeker het plaatsje waar de winkelkarretjes staan. Maar het personeel is wel vriendelijk en behulpzaam. Parkeergelegenheid is ruim voldoende.
Toffe en behulpzame medewerkers. Luxe/speciaal brood dat klaarligt om te proeven. En iets heel speciaal dat eigenlijk iedere supermarkt in deze dure tijden zou moeten doen: een tafeltje met zakjes waarin de onverkochte speciale broden "van gisteren" voor een klein prijsje aangeboden worden. Geweldig idee dat navolging verdient.
Kassierster is onbeleefd, groet niet, ze zei zelfs het bedrag niet wat ik moest betalen, geen EEN woord heb ik van haar gehoord! Echt triest! Nog nooit zoiets gemaakt, alsof wij niet welkom zijn! Jullie moeten niet iedereen aannemen of een beter opleiding geven!
Het is gemakkelijk om een winkelketen zoals Carrefour in het centrum van de gemeente te hebben. Maar dit filiaal is fel gedateerd en oogt slordig jammer genoeg. Dit vooral omdat de rayons een beetje onlogisch gestructureerd zijn en geen verwijsborden bevatten.
Verouderde winkel, veel kapotte lampen bij groenten en fruit wat de uitstraling een beetje 'verpest' omdat je dit meteen bij het binnenkomen ziet. Een renovatie zou geen kwaad kunnen ;-. Wel vriendelijk personeel in de winkel en aan de kassa.
Zeer complete , kwitatief prims supermarkt.
Vriendelijk personeel ,, de winkel is dringend aan vernieuwing toe !!
Jammer dat er van tijd lege rekken zijn en ze geven nooit uit zichzelf de stickers of spaarpunten mee, ze vragen niet eens of je iets spaart. De kwaliteit is laatste jaren achteruit gegaan. Helaas.
Onbeleefd. Gooien bijna de kassabon in u gezicht na het afrekenen, zijn niet voorzichtig met je voeding. Onaangenaam winkelen op deze manier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid