facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Maaseik

Carrefour Market Maaseik

Info

Carrefour Market Maaseik biedt je dagelijks verse producten aan met scherpe prijzen, maar ook seizoensgebonden producten en wekelijkse promoties.



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! BTW BE0827.869.858"
Adres: Burgemeester Phillipslaan 80, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: 089 56 06 11
Stad: Maaseik
Route: Burgemeester Phillipslaan 80
Postcode: 3680


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Carrefour Maaseik folder, Carrefour Maaseik vacatures, Supermarkt Maaseik, Warme bakker Carrefour Maaseik, AH Maaseik, Carrefour Maasmechelen, Carrefour Openingsuren, Burgemeester Philipslaan 80 Maaseik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Culinair genot Culinair genot 248 meter Catering aan huis, feesten, maaltijdbedeling
Albert Heijn Maaseik Albert Heijn Maaseik 345 meter Vriendelijk personeel. Leuke winkel, zeker voor de speciallekes die je niet in een Be...
Recensies
Wij zijn altijd blij als wij naar de Carrefour gaan. We vinden daar producten die in de Nederlandse supermarkten niet te vinden zijn. Prachtige heerlijk ruikende broden, konijn, kalfstong, allerlei fantastische bieren, goede wijnafdeling, mooie kazen, zeer gevarieerd aanbod uit verschillende windstreken....ga zo maar door. Als kers op de taart ook nog een goedkope pomp voor de deur.
In de late namiddag was een man die zijn zoontje van 9jaar zeer hardhandig aanpakte. Hoop echt dat jullie de politie op de hoogte hebben gebracht hiervan.
Deze Carrefour supermarkt is splinternieuw! Wow… De winkel biedt een breed assortiment aan verse producten aan, zoals bio fruit en groenten, ultra-verse vis en lekker vlees. Het brood wordt er ook ter plaatse gebakken. De traiteur in bediening is echt de moeite waard! Net als de volledige muur aan dieet- en gezonde producten. Hun vers fruitsap is echt lekker en opvallend is de yoghurtmachine! Een aanrader!
Mooie supermarkt. Wel zijn de meeste dingen veel duurder dan in NL.
Mooie supermarkt met vriendelijk personeel. Kom hier als Nederlander vaker boodschappen doen, want ze hebben alles in huis!
Best jammer dat ik dit moet doen, maar hopelijk worden jullie een beetje waker hiervan. Dat het prijzig is, daar kan ik meeleven, maar het ergste is dat bij jullie heel regelmatig voorkomt dat de artikelen over de datum zijn, zelf voedsel die voor kids bedoelt is. Jullie zijn vaak hiervoor aangesproken maar helaas zie ik nog steeds geen verbetering. Een belangrijk punt die jullie goed moeten aanpakken, voordat het mis gaat.
U houdt levende kreeften in een bak, voor de verkoop. Werkt u toch alstublieft niet mee aan het levend koken van kreeften, want dat is wat er met ze gaat gebeuren. Pure marteling. Wees zo goed er alstublieft mee te stoppen! Verder is het netjes, wel vaak aanzienlijk duurder dan elders, hoewel er uitzonderingen ten gunste zijn.
Leuke winkel, veel keuze aan producten en tof personeel. Prijzen wat aan de hogere kant gezien de ruime keus aan winkel in maaseik centrum maar het veel is toch wel top met de rest. Kilo gehakt is ook en kilo gehakt.
Vandaag voor de eerste keer gaan winkelen in de vernieuwde Carrefour op de Philipslaan. Ze moesten vroeger sluiten wegens de carnavalsstoet. Op zich niet erg maar er was niks aangegeven in de winkel, er hing geen blad aan de deur met het gewijzigde sluitingsuur. Bepaalde personeelsleden waren zeer onbeleefd en grof en we werden op een zeer onvriendelijke manier de deur gewezen. Not doen in mijn ogen.
Leuke winkel. Jammer dat artikelen in de promo vaker niet dan wel te verkrijgen zijn...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid