facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour market LONDERZEEL

Carrefour market LONDERZEEL
Adres: Kerkhofstraat 95, 1840 Londerzeel, België
Telefoonnummer: 052 31 96 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Londerzeel
Route: Kerkhofstraat
Huisnummer: 95
Postcode: 1840


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Market Londerzeel Carrefour Market Londerzeel 41 meter Zeer goed ademen goede verluchting met mond masker , gezellige winkel en héél vriende...
ALDI ALDI 833 meter Nette winkel, genoeg keuze, snelle bediening en een erg vriendelijke dame aan de kass...
Colruyt Londerzeel Colruyt Londerzeel 907 meter Vriendelijk persononeel maar iedereen heeft wel eens een slechte dag
Recensies
Mooi verzorgd.nGeen beenhouwerij meer en ook geen vis. Wel voorverpakte vlees en viswaren.nOver het algemeen denk ik dat de verkochte waren er duurder zijn dan de de aanpalende supermarkten zoals Albert Heyn en Colruyt.
Voor een carrefour te zijn toch regelmatig al eens teleurgesteld geweest qua qualiteit.nDeze week dinsdagavond nog mosselen gekocht 1+1 gratis ik heb er donderdag bij het klaarmaken 1 doos van moeten weggooien terwijl de vershoud datum nog OK was, ze stonken naar rotte mossel en het pak was helemaal opgeblazen.nZelfde met de aangekochte gemarineerde steak daags na aankoop op BBQ en vlees smaakte bedorven.nGa mijn aankopen daar beginnen beperken want zo goedkoop zijn ze nu ook weer niet.
Altijd verzorgde en propere winkel met vriendelijk personeel. Ok het is niet de goedkoopste maar je hebt promo´s. De afdeling tijdschriften en verse bakkerij vind ik een plus. En er is op de parking een container voor frituurolie!
Een van de betere Carrefour Markets. We gingen langs tijdens de feesten, rekken waren goed aangevuld, overal proevertjes, er was veel personeel aanwezig & ze waren vriendelijk en behulpzaam. Maar, zoals bij elke Carrefour, controleer je best altijd je kassaticket.
Ik kom graag bij jullie winkelen. Er is wel een verbeterpunt dat ik toch eens wens te melden omdat het mij het voorbije anderhalf jaar al vaak is overkomen dat jullie waldkorn brood enorme gaten vertoont vanbinnen. Het lijkt wel of jullie op een bepaald moment het recept hebben aangepast want het valt te vaak voor om toeval te zijn. Hopelijk doen jullie hier iets aan zodat het terug een goed gevuld brood wordt, zoals dat in een verder verleden steeds het geval was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid