facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour market LANAKEN

Carrefour market LANAKEN
Adres: Molenweidestraat 40, 3620 Lanaken, België
Telefoonnummer: 089 72 24 88
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Lanaken
Route: Molenweidestraat
Huisnummer: 40
Postcode: 3620


Openingstijden

maandag: 13:00–19:00
dinsdag: 08:00–19:00
woensdag: 08:00–19:00
donderdag: 08:00–19:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–19:00
zondag: 08:00–13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALDI ALDI 175 meter Niet zo'n grote zaak met veel bevoorrading maar wel vriendelijk personeel.
Herman nachtwinkel Herman nachtwinkel 312 meter Altijd is de verkoper aardig! :
Jumbo Lanaken Jumbo Lanaken 4 km Heerlijke grote ruime winkel met groot aanbod. Veelal zaken die je nergens anders vin...
Recensies
Zeer mooi vernieuwde winkel met een enorme versmarkt. Zeker de sushistand en charcuterie in bediening zijn top.nnAfrekenen kan aan de gewone kassa maar ook aan 1 van de zelfscanpunten.
Onbekwame personeel! Tegen een psychiatrische patiënt zeggen dat hij zijn kruimels moet opvegen omdat hij toch niets anders te doen heeft!!! Ten eerste daar heeft de kassierster al geen zaken mee en daarbij hij had zijn kruimels opgeveegd en dan heeft hij nog zijn excuse aangeboden omdat hij de stoel niet onder de tafel heeft geschoven. Ik dacht dat de klant koning is?nSorry maar dit is een schandalige reactie van de kassierster..omdat je aan de buitenkant niets kan zien wilt niet zeggen dat er niets anders scheelt bij iemand.nnReactie op commentaar,nnIs teneerste niet mijn vriend en het gaat hier gewoon over dat je kassierster wat beleefder kan zijn en totaal geen zaken heeft met wat iemand moet doen op een dag. Klantvriendelijk zit er helaas bij haar niet in.nEn daarbij hij had zijn kruimels opgeveegd!nnFijne dag nog verder!
Mooie versmaaltijden. Melk heel duur, maar dat is misschien een Belgisch probleem. Nette, ruime winkel.
Fijne winkel om te winkelen,heel vriendelijk personeel en ook behulpzaam
Dikke oude vrouw met zwart haar aan de kassa die onaangename opmerkingen maakte naar mijn vrienden en mezelf. Daarna ook nog waar wij bij stonden slecht aan het praten met haar blonde collega, zeer onbeschoft! We moesten onze tassen op de grond voor de inkom leggen, maar ik kan mezelf niet een nieuwe laptop, grafische rekenmachine en boeken veroorloven, als er tegen geschopt zou worden en/of diefstal. Heb zelf nog aangegeven dat ze in mijn tas mochten kijken. Als iemand een handtas in de winkel mag meebrengen dan mag ik ook mijn tas in de winkel meebrengen. Achteraf nog gezegd dat er aan het raam staat dat studenten dit moeten doen, ja sorry hoor dat ik niet al jullie microscopische postertjes op het raam heb kunnen lezen. deze hing ergens in de hoek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid