facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Lanaken

Carrefour Market Lanaken

Info

Carrefour Market Lanaken ligt in het hartje van Lanaken centrum. Gelegen aan het molenweideplein beschikken onze klanten over een gratis ruime parking.



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: molenweideplein 40, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 089722488
Stad: Lanaken
Route: molenweideplein 40
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00
Zondag: 08:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Carrefour Lanaken folder, Carrefour Lanaken Smeermaas Openingsuren, Colruyt Lanaken, Carrefour lanaken openingsuren paasmaandag, Carrefour SMEERMAAS, Delhaize Lanaken, Jumbo Lanaken, Aldi Lanaken Openingsuren
Recensies
Zeer mooi vernieuwde winkel met een enorme versmarkt. Zeker de sushistand en charcuterie in bediening zijn top. Afrekenen kan aan de gewone kassa maar ook aan 1 van de zelfscanpunten.
Mooie versmaaltijden. Melk heel duur, maar dat is misschien een Belgisch probleem. Nette, ruime winkel.
Dikke oude vrouw met zwart haar aan de kassa die onaangename opmerkingen maakte naar mijn vrienden en mezelf. Daarna ook nog waar wij bij stonden slecht aan het praten met haar blonde collega, zeer onbeschoft! We moesten onze tassen op de grond voor de inkom leggen, maar ik kan mezelf niet een nieuwe laptop, grafische rekenmachine en boeken veroorloven, als er tegen geschopt zou worden en/of diefstal. Heb zelf nog aangegeven dat ze in mijn tas mochten kijken. Als iemand een handtas in de winkel mag meebrengen dan mag ik ook mijn tas in de winkel meebrengen. Achteraf nog gezegd dat er aan het raam staat dat studenten dit moeten doen, ja sorry hoor dat ik niet al jullie microscopische postertjes op het raam heb kunnen lezen. deze hing ergens in de hoek!
Deze medewerkers verdienen een dikke PLUIM !! MAAR DAAR HOREN ZE ZELF JAMMER GENOEG NOOIT IETS VAN..
Mooie en verzorgde winkel. Vriendelijk personeel en helpen je met 'n Glimlach.
Voormiddag daar geweest,als je om hulp vraag,dan krijg je een hoop commentaar achter uw rug. Dat noelt men klantvriendelijk. Wordt voor bijna 300€ gekocht en vraag of het mogelijk is om het heloen naar de auto brengen. Omwille van operatie mag ik het niet dragen. Krijg je commentaar,van een ander verkoopster,dat zij niet de dupe ervan moeten zijn. Maar zal anders gewoon vervolg het geld in een andere winkel uitgeven. Schandalig ,en ja heb haar commentaar gegeven,en nog 1× dan blijft alles gewoon op de band liggen en ruimt ze het maar terug zelf op.
Ik woon vlak naast deze winkel en heb alle verbouwings perikelen kunnen volgen. Zeer geslaagde verbouwing, het is er nu ruim en mooi opgezet. Veel artikelen zijn natuurlijk veel te duur als je met nederland vergelijkt maar dat weet je als je boodschappen haalt in België. Het is altijd netjes en schoon, winkel personeel vriendelijk maar de oudere kassa-dames kunnen beter een andere job gaan uitoefenen; chagreinig tot en met!!
Mooie propere winkel super vriendelijk personeel
Mooie ruime supermarkt met ruime keuze. Veel parkeerplaatsen zijn aanwezig.
Ik winkelde hier altijd graag Maar nu te duur geworden voor mij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid