facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Kessel-Lo

Carrefour Market Kessel-Lo

Info

Voor dagverse producten aan scherpe prijzen moet je in de Carrefour Market van Kessel-Lo zijn. Geniet met de bonus card van talloze voordelen!



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! BTW BE0463.950.406"
Adres: Koning Albertlaan 147, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 016 25 90 31
Stad: Kessel-Lo
Route: Koning Albertlaan 147
Postcode: 3010


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Carrefour express KESSEL-LO, Carrefour kessel lo facebook, koning albertlaan kessel-lo, Openingsuren Carrefour Korbeek-Lo, Supermarkt Kessel-Lo, carrefour express kessel-lo openingsuren, Carrefour Heverlee, Carrefour Kessel-Lo Tiensesteenweg
Recensies
Mooie, grote winkel met vriendelijk personeel en zeer ruime openingsuren. Wel erg jammer dat je op zon- en feestdagen geen pakjes kan afhalen. Maar zoals gezegd zijn de openingsuren voldoende ruim om het op een ander moment af te halen… Een aanrader!
Het verkoopt dingen zo als elke winkel maar het personeel is ronduit frustrerend bijna geen klantvriendelijkheid of pro actief helpen.
Soms een paar dingen niet in stock, maar verder een goede winkel.
Louter geweest voor een aangetekende brief te versturen, maar ik werd voortreffelijk geholpen voor deze kleine dienst. 10/10
Open op Paaszondag en alles gevonden wat ik nodig had. Wat kan men zich nog meer wensen.
Groter dan je denkt! Uitgebreid aanbod! Vriendelijk personeel! Excellente service... dus maximale score!
Voor de zoveelste keer een simpele vraag punten noteren op kassaticket aub zodat ik deze aan mn vrouw geven want zij heeft alle klantenkaarten. Meer dan eens kom ik thuis zonder de punten met andere woorden ook bij mn vrouw heb ik dan slechte .......Wat moet ik doen om dit bij vraag toch gedaan te krijgen? Toch altijd redelijke bedragen en meer dan 20 jaar klant. Zeker 100 keer in het verleden daardoor geen punten gehad.
geweldig vriendelijk personeel en heel behulpzaam dank je wel Stephanie ! groetjes
Op zich tevreden over en al sinds lang klant, kwaliteit fruit en vlees soms wat minder, ook sinds kort minder keuze in magazines bv. Kan natuurlijk aan verschillende redenen liggen waar wij niet op de hoogte van zijn. Personeel doet alleszins 200% zijn best.
Hier kom ik graag! Super vriendelijk personeel heeft men hier. De bloemen die ik wekelijks aanschaf voor onze school worden zorgvuldig bewaard in de loods achteraan . Team Carrefour jullie zijn goed bezig! Harry
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid