facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market

Carrefour Market

Info

Commerce de détail alimentaire spécialisé dans les produits frais, le tabac et la bière ( plus de 350 références en bières de tout types)

Geschiedenis

Nous sommes les spécialiste du frais, des produits de saison de chez nous et bien sûr des bons prix pour les achats quotidiens près de chez soi: c'est la fraîcheur comme on l'aime.



"Des magasins Carrefour pour tous vos besoins Carrefour Belgique c’est 40 hypermarchés Carrefour, plus de 440 supermarchés Carrefour market, quelques 300 magasins de proximité Carrefour express et plus de 200 points de retrait Carrefour. Grâce à tous nos points de ventes, nous répondons à vos besoins quotidiens, à tout moment de la journée."
Adres: Rue Grande 35 , Quiévrain 7380, BE
Telefoonnummer: 065 76 65 11
Stad: Quiévrain
Route: Rue Grande 35
Postcode: 7380


Openingstijden

Maandag: 10:00-19:30
Dinsdag: 08:30-19:30
Woensdag: 08:30-19:30
Donderdag: 08:30-19:30
Vrijdag: 08:30-20:00
Zaterdag: 08:30-20:00
Zondag: 08:30-12:30


op zoek naar gerelateerd: carrefour market folder, carrefour open op feestdagen, kortingsbonnen carrefour market, carrefour market turnhout, carrefour market online, carrefour market folder volgende week, carrefour market openingsuren, nieuwe carrefour wevelgem
Recensies
Normaal geen probleem maar heb wel pampers nodig voor de kleine. Aangekomen om 18:53 uur in de hitte gelopen en opnieuw gekalibreerd bij de ingang van de modus: oh nee, de kassa's zijn gesloten. De urgentie uitgelegd en geen reacties. Hartelijk dank voor het achterlaten van uw posters om 19.30 uur, sluitingstijd. Dankzij jou zit een baby zonder luiers terwijl hij de hele avond, nacht en de volgende ochtend ziek is.
Heerlijke winkel. Bovenkant! Felicitaties aan het team en de manager voor het werk dat ze doen. Ik raad 100% aan
Als je om 1 kg spek vraagt, is het niet 1 kg 500, het is niet ingewikkeld om een ​​mes te nemen, 100 gram meer kan ik begrijpen, maar daar mag 500 gram niet worden misbruikt.
Hele fijne winkel en aardig personeel
Grote keuze aan voer voor honden en katten.
Ik ging met mijn vader die op maandag 21 november rond 11 uur aan de zuurstof zit. De kassier zegt me dat meneer kan wachten, er is geen reden voor mij om het als een prioriteit te beschouwen door een gehandicaptenkaart te hebben. Ze deed alsof mijn vader deed alsof hij zich slecht voelde.Meneer is 90 jaar aan de dialyse met zijn zuurstoffles op zijn rug. Hij viel bijna flauw omdat de caissière hem niet wilde laten passeren. Kassier erg onbeleefd en onprofessioneel. Het is niet gemaakt om te handelen. We komen elke week wat jammer is.
Gezellige winkel, slagerij bovenaan
Winkel in het centrum, goed gevuld tegen eerlijke prijzen met eigen parkeerplaats
Schone winkel ... aardig personeel
Het winkelpersoneel is geweldig, ik wil alleen een vrouw melden die in de slagerij werkt en die me heeft beledigd en meer dan onaangenaam is, beledigt me omdat ik 40 minuten voor sluitingstijd arriveer, zodat deze vrouw weet dat als ik op dit moment kom, ze zal komen deze keer daar heb ik mijn zoon die ik van school ga halen Huiswerk om 17:10 uur Laat hem in bad gaan en het enige wat ik kan doen is winkelen Het kan deze vrouw geen moer schelen Ik haat het dat ik kan' t schrijf afgezien van die goede winkel goed personeelu ok bedankt meneer de manager voor uw antwoord en uw zorg voor de goede werking inderdaad ik zal een afspraak maken met de baas van de slagerij nogmaals bedankt aan het andere personeel van de winkel die voor mijn deel doet uitstekend werk goed voor je
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid