facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Drongen

Carrefour Market Drongen
"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour markt-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-winkels en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! PHIN-FOOD BV BE0711855284"
Adres: Deinse Horsweg 44, 9031 Drongen
Telefoonnummer: +3293661611
Stad: Drongen
Route: Deinse Horsweg 44
Postcode: 9031



op zoek naar gerelateerd: Delhaize Drongen, Delhaize Drongen Openingsuren, Openingsuren OKay drongen, Spar Drongen
Recensies
Propere winkel vriendelijk personeel en alles wat we nodig hebben is er aanwezig
Leuke winkel, vriendelijk personeel!!
De voorbije weken is het drie keer voorgevallen dat ik aan de kassa stond en dat de in de winkel geafficheerde prijs niet overeenkwam met wat aan de kassa werd aangerekend. Dat is wel heel erg vaak. Toen ik de persoon aan de kassa daarop attent maakte, leek die telkens geërgerd alsof ik haar een onheus verzoek had gedaan. Misschien dat het systematisch aanrekenen van hogere prijzen niet zo'n probleem vormt voor het publiek dat niet ver daarvandaan aan de Leie woont, maar voor de gemiddelde consument is dat niet het geval. Ik kan me in andere woorden niet van de indruk ontdoen dat deze Franse supermarktketen voluit voor de grote winst gaat. Ik blijf alvast uit de buurt.
Bij een probleem altijd positief ingesteld Jozef Drongen
Altijd heel vriendelijk personeel! Zeker het team van de Buurtslager….
Een winkel met veel volk.Jammer als er iets in reklame is volgen ze het niet of weten ze van niks.Veel personeel die van niks op de hoogte zijn.Als je een paar keer geweest bent weet je al dat het er niet zal zijn.En wij kunnen het weten want ik heb 21jaar en mijn man 43 jaar in een supermarkt gewerkt en zouden wij niet moeten doen hebben .Geen kennis van producten !!!!
Zeer uitgebreid assortiment aan producten, net, vriendelijk personeel
Goede kwaliteit, goede service .!!
Zeer verzorgde en aangename winkel! Er is een enorme diversiteit aan verse producten. De ruime openingsuren en bereikbaarheid zijn ook zeker een pluspunt: zowel voor als na uw werk kan je hier terecht. Ook elke zondag tot 20u kan je binnenspringen, want het kan al eens voorvallen dat je op het laatste nippertje iets vergeten bent. Kort samengevat: TOP!
Aan de kassa super vriendelijk maar de verantwoordelijke is heel wat minder spijtig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid