facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Diepenbeek

Carrefour Market Diepenbeek

Info

KMO Laureaat "meest klantvriendelijke KMO" Limburg



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! Ondernemingsnummer: BE0429.806.505"
Adres: Wijkstraat 37, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 011/324 321
Stad: Diepenbeek
Route: Wijkstraat 37
Postcode: 3590


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Carrefour Express Diepenbeek, Carrefour Express Diepenbeek openingsuren, Frituur Carrefour Diepenbeek, Carrefour express Hasselt, Shopping Diepenbeek, Carrefour Diepenbeek Facebook, Carrefour Market folder, Openingsuren Carrefour Hasselt
Recensies
Ik ga het houden op 5 sterren omdat ik al 8jr trouwe klant ben bij jullie maar wil wel hierbij zeggen dat ik het jammer vindt dat de helft van de zelfkassa’s gesloten zijn en wij langer wachten op controle dan dat we inkopen doen. Ik snap het wel dat er wellicht diefstal is maar dat moet de brave klant niet straffen.
Al jarenlang klant maar vandaag enorm teleurgesteld in de dame aan de zelfscan. Ok, we begrepen dat er vandaag de dag veel diefstallen en dergelijke gebeuren maar zo denigrerend uw klanten aan gaan is voor mij een no go. Voorbijgangers spraken ons nadien aan hoe arrogant ‘de verantwoordelijke’ van de zelfscan wel niet was en dat we nog zo rustig konden blijven. Het maakte haar ook niet uit als we een melding deden aan de baas, want wij waren toch fout. Echt schandalig!
Terug naar 2 sterren IVM zelfscan beleid. Als ik langer moet wachten om aan de zelfscan te geraken dan bij een reguliere kassa is er iets goed mis. Er zijn 6 zelfscans en er waren maar 3 open?. Als ik bij de decathlon 15 spullen in de bak leg wordt alles in 1 keer gescand, waarom dat in supermarkten zo moeilijk moet zijn snap ik niet.
Verschrikkelijke grote winkel met zoveel keuzes. Heel veel klanten daar en toch een vlotte hulp aan de kassa.
Nette winkel met vriendelijk personeel. Goed bereikbaar en voldoende parking. Ik raad wel aan om je kasticketten te controleren, vaak loopt het mis met tijdelijke promo's zoals bijvoorbeeld bij het vlees. De infobalie is erg behulpzaam en betaald het verschil direct terug.
Mooie ordelijke winkel met heel vriendelijk personeel. De parking is wel wat klein aan het worden met alle handelszaken die er rond liggen !
Zeer mooie en leuke winkel. Voldoende assortiment.
Ordelijke en overzichtelijk winkelen , vriendelijk personeel .
Onvriendelijke roodharige verkoopster aan het vlees.. bovendien is het totaal onhygiënisch om met valse nagels deze job te doen.. hier zou Carrefour toch wel rekening mee mogen houden
Beste winkel van Sint Truiden, met beste medewerker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid