facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Braine-le-Château

Carrefour Market Braine-le-Château

Info

Carrefour Market, c'est le spécialiste du frais, des produits de saison de chez nous et bien sûr des bons prix pour les achats quotidiens près de chez soi.

Geschiedenis

Carrefour Market, c'est le spécialiste du frais, des produits de saison de chez nous et bien sûr des bons prix pour les achats quotidiens près de chez soi : c'est la fraîcheur comme on l'aime. Avec un assortiment renouvelé et adapté aux besoins des clients d'aujourd'hui, les Market sont synonymes d'un confort et d'une modernité qui répondent même le dimanche aux demandes des consommateurs locaux.

Adres: Rue de Nivelles 186A, 1440 Kasteelbrakel
Telefoonnummer: 023662169
Stad: Braine-le-Château
Route: Rue de Nivelles 186A
Postcode: 1440


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 13:00
Woensdag: 13:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: carrefour braine l'alleud, Delhaize Braine-le-Château, Colruyt Braine-le-Château
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creativefeeling.be Creativefeeling.be 14 km Des réalisations "sur mesure" par des créateurs passionnés qui construisent, imaginen...
Graine & Passion Graine & Passion 14 km Aménagement floral pour tout événement. Contrat floral privé et société.
Cro'vettes SPRL Cro'vettes SPRL 15 km Super lekkere croquetes
Recensies
Leuke winkel veel keuze.
Uitgebreide assortiment. Behulpzame medewerkers. Lekker voor de deur gratis parkeren
Het personeel is vriendelijk en beschikbaar. Ook op zaterdag aan het einde van de middag is het weer druk op de groente- en fruitafdeling. Promotieartikelen liggen in de schappen. Aangename parkeerplaats.
Gemakkelijke parkeerplaats. Het oude kruispunt. Winkel is groot genoeg. De naamswijziging heeft niet al te veel invloed op de productkeuzes of het bestaande systeem. Wat verandert is het reductiesysteem. De voordelen van de kortingen worden geregistreerd en gecumuleerd op de kaart van de winkel die men verplicht moet nemen als men van de kortingen wenst te genieten, en niet direct afgetrokken aan de kassa. Dus voor een eerste aankoop waarbij we profiteren van kortingen van bijvoorbeeld 20 euro in totaal, hebben we 20 euro op onze kaart staan. Bij de volgende aankoop presenteren we de kaart en profiteren we dan van de korting van 20 euro, door ermee te betalen. Systeem dat ons dwingt om terug te komen en bij hen te kopen. Ik hou niet echt van dit systeem, maar hey, dat is slechts mijn mening. Ik vind dat de prijzen niet zoveel verschillen van voorheen. Hun grootste voordeel is dat ze op zondag open zijn tot 20.00 uur.
De winkel is goed, het is vrij goed ingedeeld. Jammer dat door een staking bij de elektriciteitscentrale enkele planken leeg waren.
Onvoorstelbaar dat de aankooppunten op maandag niet worden geteld omdat er geen claims zijn!
Fruit en groenten zijn nooit vers, het is walgelijk
Zeer gastvrij en glimlachend personeel. Schone en goed gesorteerde winkel.
Schoon, veel keuzes en zeer hoffelijke medewerkers
Zeer gemakkelijk te bereiken evenals gemakkelijk parkeren. Winkel met zeer lange openingstijden... Top het is open op zondag!. Slagerij = kwaliteit om uit te blinken! Ik ga er vaak heen en ik raad het aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid