facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour market Borgerhout

Info

Bij Carrefour market doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je wekelijkse of maandelijkse boodschappen een aangenaam moment worden. We bieden je ook een ruime keuze aan kwaliteitsproducten voor de beste prijzen!

Geschiedenis

Bij Carrefour market doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je wekelijkse of maandelijkse boodschappen een aangenaam moment worden. We bieden je ook een ruime keuze aan kwaliteitsproducten voor de beste prijzen!



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Turnhoutsebaan 222, 2140 Borgerhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 236 19 79
Stad: Borgerhout
Route: Turnhoutsebaan 222
Postcode: 2140


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Carrefour express turnhoutsebaan borgerhout, Carrefour kerkstraat, Carrefour aan de kust, Carrefour plantin, Carrefour open op 21 juli, Carrefour Turnhout, Carrefour winkels, Carrefour open op paasmaandag
Recensies
veel te duur, rekening houdende dat de personeel heel slecht service geven. kijken altijd heel slecht gezind, en geven zelfs korting bonnetjes van jou punten niet mee van wegen dat het “te druk “ is. buiten af 1 personeelslid dat wel vriendelijk is en moeite doet voor de klant. voor de rest is het geen aangename winkel om in te winkelen. personeel reclameren zelfs als je in de weg loopt terwijl je inkopen doet als ze aan het aanvullen zijn. zou deze winkel aan niemand aanraden..
Leuke winkel! Ze zijn hier ALTIJD heel vriendelijk en behulpzaam. De gebraden kip is hier lekker gekruid.
Goede charcuterie en vlees afdeling zeker een aanrader. De winkel is wat gedateerd en de diepvriezers staan op instorten verder is het personeel vriendelijk.
Een fijne supermarkt met vriendelijke bediening. Joost en zijn team doen dat fantastisch! De supermarkt heeft de voorbije tijd echt goede veranderingen aangebracht. Er is ook een mooi aanbod aan lokale Borgerhoutse producten.
Afgelopen zaterdag smachtte ik en mijn wederhelft naar een smakelijk alsook hartig noten- en rozijnenbrood. Deze traktatie kochten we aan in carrefour market borgerhout. Bij thuiskomst en aansnijden van het brood werd onze vreugde echter teniet gedaan. De verhouding noten praktisch onbestaande een 9tal verspreid over het hele brood vs rozijnen mogelijks enkele teruggevonden in de korst was uiterst teleurstellend. Het zijn dit soort strapatsen dat ons frustreerd en onze winkelkeuze sterk beinvloed naar de toekomst toe. Bijgevoegde foto ter staving van deze klacht.
Vriendelijke uitbaters en personeel. Nette winkel. Keuze genoeg
Groot assortiment voor zo een kleine supermarkt. Vriendelijk personeel. Echt een buurtsupermarkt.
Algemeen goed en vlot. Vaak en lang open.
Oké, maar geen overgroot aanbod. Prijzen vallen mee, en toch nog altijd een stuk goedkoper dan een Carrefour Express.
Super klantvriendelijke kassierster! Met grappig mondmaskertje! Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid