facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour market Boortmeerbeek

Carrefour market Boortmeerbeek
Adres: Leuvensesteenweg 263B, 3190 Boortmeerbeek, België
Telefoonnummer: 015 22 15 82
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Boortmeerbeek
Route: Leuvensesteenweg
Huisnummer: 263B
Postcode: 3190


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: 08:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Carrefour BMB is een aangename winkel. De meeste werknemers zijn ook echt heel vriendelijk. Echter 2 puntjes van kritiek: ten eerste is de winkel op zaterdag en woensdag vaak niet begaanbaar. Alle rayons staan dan vol met werknemers en palletten voor aanvullen rekken. Op zich niks mis mee, maar dit is zodanig dat je gewoon niet meer aan de artikelen in de rekken geraakt of met je kar kan manoeuvreren.nTen tweede is er een jonge kassierster die er een brute stijl op nahoudt. Hoe ze de dingen van de band scant en duwt alsof er een snelheidswedstrijd is en geen rekening houdt als iemand alleen is en niet kan volgen. Haar communicatiestijl kan ook een stuk beter. Klachten worden hier wel gehoord en behandeld. Daarom 4 sterren ipv 3.
Mooie verzorgde winkel, alles makkelijk te vinden.nEnige nadeel zijn de lange wachtrijen aan de kassa in het weekend.
Open op zondag, ruim en gevarieerd aanbod voor alle produkten. Zeer goed.
Vrij grote Carrefour met als grote troef dat hij ook op zondag open is. Ook in de namiddag vind je er nog stokbrood en dergelijke. Ideaal voor laat minute aankopen.
Wat een menslievendheid. Mijn moeder bloedde aan haar vinger in de winkel. Een winkelbediende zag dit en heeft een pleister geplakt uit eigen initiatief. Dank je voor het kleine zorgen voor anderen!! Fijne feestdagen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid