facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Baal

Carrefour Market Baal
"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Domstraat 1, 3128 Baal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016/53.00.06
Stad: Baal
Route: Domstraat 1
Postcode: 3128



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Tremelo Openingsuren, Winkel Baal, Carrefour baal facebook, Carrefour Baalsebaan, Carrefour Begijnendijk
Recensies
Over het algemeen vriendelijk en welhelpend personeel. Verse producten, zelf gebakken brood. Heel ruime openingsuren. Enig minpunt, soms lang wachten vooraleer een welbepaald product opnieuw aangevuld word.
Heel ruime openingstijden, ruime keuze .. soms wat rommelig dat je amper door kan me je kar . Vriendelijke bediening
Ruime parking alleen je hebt er vriendelijk en geen vriendelijk personeel en jammer genoeg gooien de mensen hun afval op parking.sommige studenten rijden kinderen omver met een bt en zijn dan nog eens onbeleefd.en excuseren zich niet eens.jammer dat de rekken en de ijskasten veel leeg zijn en niet steeds bij gevuld worden.
Parking is niet te groot, zeker als de fitnesszaak open is. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gangen staan soms wel vol. leuke aanbiedingen en mooie versafdeling, groenten en fruit. Grote bakkerij afdeling. Spijtig op zondag avond niet zoveel meer voorradig is. Moeilijk om dan een bon te gebruiken. Wel handig zondag tot 19.00 open.
Sinds ze groter zijn gegaan niet goed en onvriendelijk personeel ni allemaal maar de meeste
Mooie winkel, vriendelijke bediening en een heel uitgebreid assortiment!
Nog snel iets halen om te eten maken op een laat uur..
Je kunt er alles vinden en zeer vriendelijk
Zeer aangename winkel
Je belt 1 nemen niet op. Je belt 2 keer nemen weer niet op. Ik wilde zeker weten of de winkel open was met de koers ik wilde gewoon lekker genieten van lekkere ben en jerry ijs maar NEEN.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid