facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Alken

Carrefour Market Alken

Info

vlees, charcuterie, brood, groenten, fruit, kaas, droge voeding, ...



"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! BE0420.964.063"
Adres: Grootstraat 2, 3570 Alken (België)
Telefoonnummer: 011/31.20.87
Stad: Alken
Route: Grootstraat 2
Postcode: 3570


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Openingsuren Carrefour Alken, Carrefour Alken jobstudent, OKay Alken Openingsuren, Carrefour market alken facebook, Melaer Alken, Spar Alken openingsuren, Openingsuren Carrefour Borgloon
Recensies
Kocht vanmorgen bij jullie oa een stickerboek 6-8jaar Dieren in huis en tuin, prijs op kaft 3,99euro. Kom thuis en zie dat op mijn kassaticket 6,50euro aangerekend wordt!! Meestal controleer ik mijn ticket voor ik naar buiten ga, deze keer jammer genoeg niet....
Teveel aanbod in de beenhouwerij , zonder bewaarmiddelen kan dat nooit vers blijven..
Altijd zeer vriendelijke bediening, transparante communicatie en elke klacht wordt serieus genomen en zo snel mogelijk opgelost.
Omdat't in de buurt ligt... Niet echt vriendelijk en alle tijd van de wereld als ze je persoonlijk kennen, zoniet krijg je met moeite de tijd om je boodschappen terug in de kar te leggen.
Product om karren zelf te ontsmetten bevat volgens mededeling 'mogelijk javel' en is dus volgens mededeling ' te gebruiken op eigen risico ' hetgeen sterk ontradend werkt om kar voor of na gebruik te ontsmetten, gelet op mogelijke vlekken kledij. Bij betreden winkel zelfde verhaal, ook handgel bevat mogelijk javel, zo staat geafficheerd en is ook sic ' op eigen risico' te gebruiken. Onbegrijpelijk in deze tijden dat een winkel als carrefour geen degelijke, passende producten ter beschikking stelt voor ontsmetting. De voorziene producten en bijhorende mededelingen werken contraproductief. Ik ben omgekeerd en heb bij een andere winkelketen inkopen gedaan, waar men daarenboven bijkomende krachten inzet om de karren vooraf te ontsmetten en toe te bedelen. Bij carrefour alken trouwens een en al wanorde ivm gebruikte en al dan niet ontsmette karren.
Vriendelijke bediening. Leuk winkelen
Zeer onaangename winkel.... Brood is echt niet lekker.... Vreselijke vaste kassierster.... onbeleefd ! Vertel mij eens waarom je de ene keer wel met cash geld mag betalen en de andere keer niet? Jullie zijn schandalig duur!!! Ik ga bij okay winkel vanaf nu veel vriendelijker en topgerief!
Ik ben blij met zo'n top winkel in ons dorp. Vriendelijke medewerkers en uitgebreide variatie aan voedingsmiddelen. Dankzij jullie vind ik alles dichtbij huis in een gezellige sfeer.
Super vriendelijk personeel. Altijd dat te vinden wat ik nodig heb.
Vriendelijk, voldoende parkeergelegenheid, ruime keuze en zondag vm open
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid