facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Des magasins Carrefour pour tous vos besoins Carrefour Belgique c’est 40 hypermarchés Carrefour, plus de 440 supermarchés Carrefour market, quelques 300 magasins de proximité Carrefour express et plus de 200 points de retrait Carrefour. Grâce à tous nos points de ventes, nous répondons à vos besoins quotidiens, à tout moment de la journée."
Adres: Romeinsesteenweg 440, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Strombeek-Bever
Route: Romeinsesteenweg 440
Postcode: 1853



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Grimbergen, Carrefour 1 mei, Carrefour open op Paasmaandag, Carrefour open op Kerstmis, Carrefour open 1 januari, Carrefour hypermarkten West Vlaanderen, Carrefour 21 juli, Carrefour open op 26 december
Recensies
Ben en Jerry's vegan ice-cream €6.99 voor 465 ml in Carrefour. € 4.85 voor hetzelfde bij Albert Heijn. Ik denk dat we Carrefour maar weer links laten liggen . Alleen de komkommers waren er goedkoper door een aanbieding.
Heel uitgebreide winkel met groot assortiment. Ik ga er speciaal naartoe voor de Charcuterie toog want ik neem liefst zo weinig mogelijk plastic mee naar huis. Het meisje vandaag was jong maar had kennis van zaken, was zeer vriendelijk en behulpzaam. En ook nog perfect tweetalig. Top!
banketbakkerij zo goed als leeg....visafdeling armzalig...vlees en gevogelte afdeling,bijna allees leeg...nu zag je de winkelverantwoordelijke niet ze....in rusland,hongarije en oekraine ligt er zelfs meer in de warenhuizen...het wordt tijd dat deze keten wordt over genomen ....organisatie en beleid zijn hier ver te zoeken....samengevat...degoutant!!!!!!!dit was donderdag 10/11/2022.......alsof we terug in de middeleeuwen stappen!!!!!!
opgelet: net voorbij de kassa's, maar nog in de winkel, staat een heer die op een wijze, die aan oplichting grenst en onder het voorwendsel van grote kortingen klanten een visakaart aansmeert. Mijn clientèle is deze supermarkt dan ook kwijt.
PAS OP VOOR DE CARREFOUR-VISA OPLICHTER! De carrefour visakaart is een predatory techniek om te profiteren van de zwaksten in onze samenleving. Carrefour zou zich moeten schamen. Een verkoper zal u, waarschijnlijk een ouder persoon die er makkelijk beinvloedbaar uitziet, proberen een visakaart aan te smeren met het smoesje dat dit vanalle voordelen en geen enkel nadeel heeft. Als u naar een brochure met de regels en policies vraagt zal hij u iets zeggen in de trant van "ik ben geen paperassenmens, vertrouw me maar." Niets is minder waar. U betaalt met deze kaart interest op wat u koopt!! En de zogenaamde ongelofelijke voordelen zijn slechts een dag in de week geldig. Voor de rest betaalt u alleen maar meer. Ik hoop dat dit op Pano komt of zo want dit zijn echt Amerikaanse taferelen die geen plaats hebben in België.
Ik kocht een mars drankje, deze was bijna een jaar overtijd. Toen ik het open deed was de inhoud beschimmeld en stonk verschrikkelijk. Ik had er bijna van gedronken
Vu qu il commence a replir. Personeel altijd beschikbaar en hulpzaam dat is een zeer positief punt
Ik was in jaren niet in deze carrefour geweest maar was gezegd dat hier een fotomaton stond en had pasfoto's nodig. Bij aankomst met elektrische fiets keek ik rond maar geen plek voorzien. De plaats voor fietsen is al een stuk van de hoofdingang zo bleek en daar hangt wel wat volk rond dat er duidelijk niet is voor inkopen. Rond de stangen zelf liggen er al verscheidene losgemaakte sloten van gestolen fietsen. Zie foto. Ik zag bij het aankomen al dat 3 mensen mij in het oog hadden. Gelukkig gebruik ik 2 sloten waar al wat werk aan zou zijn en zo een fotomaton neemt hoop en al 5 minuten. Foto's gemaakt en snel terug naar buiten en ja hoor. 2 jongeren vlak naast mijn fiets bezig. Wellicht hadden ze berrekend dat ik ging winkelen en wel langer weg zou zijn. Tegen dat ik er bij was hadden ze het door wss en leken ze gewoon wat rond te lummelen dus politie bellen zonder bewijs zou ook niet echt nut gehad hebben. Aan de winkelketen om dit te bekijken me dunkt. Het was overdag. Wil niet weten hoe het daar loopt als het donker is....mij zien ze er alleszins niet meer en ik raad iedereen met een fiets of step van een beetje waarde het ten stelligste af. Waarom de fietsenstalling niet dichter staat of ergens met meer sociale controle ontgaat me. Français: Attention, le lieu pour mettre son vélo est pas proche de l'entrée du magasin mais se trouve dans un coin un bout de la avec peu de passage ou de controle sociale. Il y a déja plusieurs cadenas de forcé des vélos volés présents et plusieurs personnes trainent qui ne sont clairement pas la pour faire des courses. J'avais immédiatement vu que 3 m'avaient vu arriver et que j'étais en vélo electrique. Etant donné que je venais uniquement pour utiliser le fotomaton et non pour le magasin et que j'ai deux cadenas, je les ai mis, me suis dépeché à faire mes photos et quand je sortais j'avais pas tort et y avait deux personnes à coté de mon volé, occupé à...étant donné qu'ils te voyent arriver de loin ils ont fait semblant de juste 'trainer' la un peu, buvant qqch et mettant de la musique, donc rien comme preuve niveau la police, et je me suis vite barré. Ils se gènent même pas de te regarder furieux que tu leurs a pas laissé faire en plus. Je déconseille donc vivement ce magasin avec un velo, step, ou autre avec un peu de valeur comme il semble y avoir une activité de vol. Pour le magasin même: Je comprends vraiment pas qu'on mets pas son emplacement de vélos plus proche de son entrée et en pleine vu des passants. Il y a amplement de place. Vu qu'il y a bien plusieurs cadenas de velos déja volé, vous devez connaître le problème.
Veel personeelsleden zijn het Nederlands niet machtig en dat voor een Hypermarket die in Vlaams-Brabant ligt. De kassiersters zijn meer onder mekaar bezig dan met de klant. En voor het postpunt moet je er helemaal niet zijn, het personeel is slecht opgeleid en soms grof.
Heel makkelijk met het postpunt. Nederlands spreken blijft wel een pijnpunt hier en vooral bij het vast personneel en dat in strombeek bever
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid