facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! Ondernemingsnummer: BE0429.806.505"
Adres: WIJKSTRAAT 37, 3590 Diepenbeek
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Diepenbeek
Route: WIJKSTRAAT 37
Postcode: 3590



op zoek naar gerelateerd: Carrefour Express Diepenbeek Openingsuren, Carrefour Diepenbeek folder, Carrefour Diepenbeek Openingsuren, Carrefour Diepenbeek Facebook, Carrefour folder, Carrefour Hasselt, Aldi Diepenbeek, Carrefour Bilzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Leonidas 542 meter Vriendelijke dame achter de winkeltoog. En alles perfect in orde. Let op ze verhuizen...
Recensies
Nette winkel met vriendelijk personeel. Goed bereikbaar en voldoende parking. Ik raad wel aan om je kasticketten te controleren, vaak loopt het mis met tijdelijke promo's zoals bijvoorbeeld bij het vlees. De infobalie is erg behulpzaam en betaald het verschil direct terug.
Propere winkel, behulpzame medewerkers! Enige 'opmerking' is dat alles zo overvol staat, maar dat is in alle supermarkten in deze periode.
Prima winkel, netjes geordend. Aan het einde van sommige dagen zijn sommige groenten en fruit wel vaak uitverkocht. En wat aan de duurdere kant.
Beste Ik heb vandaag kipbout met rug gekocht in uw winkel in Diepenbeek. Het gewicht was 1.771kg. Na versnijden had ik 321 gr VET. Kan ik dit terugbrengen en worden de klanten allemaal zo beetgenomen. Misschien kunnen jullie nog terug verstoppen in andere bereidingen. Groeten Willy Gernaey
* Ruim aanbod, ook met vers vlees, vis, fruit, groenten, ... * De verse producten zijn ook van goede kwaliteit, echt wel A-kwaliteit. * De zelfscan is enorm handig en werkt goed. * Ruime parking die gedeeld wordt met meerdere grote winkels, dit is handig. -* De laatste tijd ontbreken vaak basisproducten in het assortiment, terwijl dit bij andere winkels opgelost is ondertussen.
Een all in voedingswinkel ! Goede verse groenten en fruit. Zelf afgebakken brood. Er komen ook steeds meer winkels bij aan het complex. Vriendelijk personeel .
Redelijk grote suppermarkt, met groot aanbod , en vriendelijke bediening. Een van de beste supermarkets uit de buurt
Goeie Carrefour Market. Rommelige indeling. Het te krappe parkeerterrein begint nu het zwakste punt te worden.
Leuke winkel.en ge kunt er alles krijgen.
Heb gisteren gewinkeld in de carrefour Diepenbeek maar de verkoopster aan de vleestoog kent geen hesp uit elkaar en luistert niet als je zegt welke dikte het moet worden gesneden dan moet een collega alles nakijken en ik maar wachten allemaal tijdverlies men moet het personeel goed opleiden in zo een drukke winkel .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid