facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Alsembergsesteenweg 618, 1653 Dworp
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Dworp
Route: Alsembergsesteenweg 618
Postcode: 1653


Recensies
Fijne winkel in de buurt. Mooi verandert de laatste tijd. Hier kan ik mijn brood nog aan een mooie prijs kopen. Doe zo voort
Ik ging deze morgen enkele boodschappen doen maar veel rayons leeg zelfs geen brood
Makkelijk bereikbaar en open tot 20u !! Op zon-en feestdagen. Niet telefonisch bereikbaar:/ niettegenstaande de aan huis levering in nabije buurt. Heel vriendelijk team.
Personeel spreek niet perfect Nederlands. Begrijpen je niet bij het stellen van je vraag sommige Triestig buurtwinkeltje.
Was er vandaag langsgeweest had absoluut 2 art nodig- proper veel keuze maar lange rij aan de kassa gene dank u aub merci en aan de 2de kassa stond ne gast te kijken ??!
Proper alles netjes gerangschikt snelle bediening .
Zeer ruime openingsuren en vriendelijke bediening
Pracht van een winkel. Zeer aangename personeel.
Goede qualiteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid