facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour

"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-shops en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt!"
Adres: Sleidinge Dorp 99, 9940 Sleidinge, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32-0800-91011
Stad: Sleidinge
Route: Sleidinge Dorp 99
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: GB openingsuren, Carrefour Evergem, Carrefour Market elslo Evergem, Openingsuren Smatch Sleidinge
Recensies
Mooie winkel een paar vriendelijke medewerkers maar een paar amai zo onvriendelijk . Ik had mijn sigaretten betaald een vriendelijk meisje aan de kassa heeft waarschijnlijk mijn ticketje weggegooid ik ben direkt naar binnen. Gegaan en gezegd dat ik mijn ticketje van mijn sigaretten niet had terug gekregen . Een medewerkster van de winkel die niet in de buurt was toen ik afrekende begon zich ermee te moeien en zei dat ik wel mijn sigaretten had genomen uit de automaat . Er is daar een discussie geweest ze zei dan laat ze maar de beelden bekijken ik had uiteindelijk gelijk heb mijn sigaretten dan gekregen van een vriendelijke medewerker. Geen excuses van madam en twee weken later gaat ze dan mijn dochter erover aanspreken en mijn Dochter te schande maken in de winkel . Die medewerkster was in fout wij niet. En als je je aangesproken voelt dan weet je degelijk dat je een hele grote fout hebt gemaakt . De sigaretten waren betaald !!!! En er zijn hier geen namen genoemd!!!!
Snel en vlot. Producten wel soms een tikkeltje duurder dan andere supermarkten. Maar is de zondag en feestdagen open dus dat maakt veel goed. Vrij compleet assortiment, juist bakkerij producten mag wat meer uitgebreid zijn.
Dit is de eerste keer dat ik in deze winkel kom. Het was ijs, maar dan ook ijs koud binnen. Je kan je opwarmen aan de frigo's met hoe koud het er is. De jongen aan de kassa droeg meerdere truien en handschoenen om zichzelf warm te houden. Heel spijtig om iemand te zien in deze werkomstandigheden.
Deze ochtend aankoop gedaan en betaald aan kassa 3. Kassierster kort harige dame heeft me geld tekort teruggeven. Aankoop mosterd amora en grof zeezout Verstegen molentje gekocht. Gaf me €6 en wat klein terug in feite moest ik €13 en wat klein terug krijgen. Ticketje heb ik jammer genoeg laten liggen. Ik was de laatste klant want ze ging de kassa tellen. Ok ook mijn fout ik moest direct gereageerd hebben, ook ik was verstrooid.
Geen vriendelijke personeel. Soms verkopen ze beschimmeld fruit zoals frambozen. Goed opletten als je verpakte frambozen koopt
Superleuk dat jullie mili ijs verkopen. Nog leuker zou zijn moesten we ook bepaalde smaken kunnen bestellen!
Dit is een warenhuis waar ik heel graag om mijn boodschappen ga, alle personeelsleden die hier werken hebben allemaal een smile op hun gezicht, ze staan steeds met veel plezier en openheid paraat om u te helpen wanneer u dit nodig hebt. Dit is een voorbeeld voor vele andere warenhuizen!!! Echt waar een topteam hebben ze daar. Ook een zeer net en overzichtelijke winkel!
Al meerdere keren geweest maar de laatste 2 maal lag het er echt vuil en vies. Eenmaal een zondag in de late namiddag, dan kan ik begrijpen dat het er wat vuil bij ligt maar niks was er aangevuld. 4 november ook langs geweest en terug vuil en echt vies, groenten lagen op de grond, weinig of niks aangevuld. Ik weet dat het door de bezoekers komt dat het vuil ligt maar het is de uitbater die moet organizeren dat alles proper en hygiënisch is. Hopelijk snel verbetering
Vandaag voor de eerste keer geweest rond de middag . De folder aanbieding begon vanaf vandaag 15/08 en ik was geïnteresseerd in de 1+1 gratis frambozen en nog een aantal artikelen....jammer genoeg was er niks meer van al die promo's aanwezig . Een vriendelijk werknemer ging zelf in de stock kijken voor de frambozen maar niks..jammer. voor mij zal dit een winkel worden in uiterste nood.
Makkelijke en zeer mooie openingsuren. Aanbod scheelt van week tot week, de ene keer mooie verse producten de andere keer een ramp. Ook kwa personeel vinden ze precies niet het correcte volk, steeds gaan en komende man en bijna allemaal ongemotiveerd. Is ook jammer dat de versafdeling al weg is. Vrees met binnenkort de nieuwe Delhaize in de buurt toch wat concurentie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid